Συνταγή: Πασχαλινά τσουρέκια (Πετρετζίκης)
Δύσκολο να πετύχουν αλλά με τη συνταγή αυτή δεν θα σας προβληματίσουν.
Θέλει μαστοριά η ζύμη για τα τσουρέκια αλλά γίνονται τόσο μα τόσο νόστιμα. Βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας και δοκιμάστε τα!
Διαβάστε τη συνταγή για τα πασχαλινά τσουρέκια:
Εκτέλεση: 2 ώρες και 30 λεπτά
Μερίδες: Οικογενειακή
Υλικά συνταγής:
Υλικά για μείγμα 1
- 120 γραμμάρια Νερό
- 120 γραμμάρια μαγιά φρέσκια
Υλικά για μείγμα 2
- 100 γραμμάρια μαργαρίνη
- 260 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική
- 7 γραμμάρια μαχλέπι τριμμένο
- 2 γραμμάρια μαστίχα
- 1 Βανίλια σκόνη
- 1 Πορτοκάλι ξύσμα
Υλικά για μείγμα 3
- 2 γραμμάρια Αλάτι
- 200 γραμμάρια Αυγά
- 200 γραμμάρια Γάλα
- 1000 γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκια
- 100 γραμμάρια μαργαρίνη λιωμένη
Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τα πασχαλινά τσουρέκια, στο Συνταγές με κέφι.