19 Μαΐου, 2024

Συνάντηση έπος Στέφανου Κασσελάκη με Snik: «Από ποιο κόμμα είσαι φίλε; Καλός φαίνεσαι» (video)

«Είμαι ο πιο γνωστός τράπερ»

Από Εύη Κουρίδου

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον γνωστό τράπερ Snik στην Κηφισιά, όπως μετέδωσε το «Πρωινό»

Όπως φάνηκε από το βίντεο που δημοσίευσε η πρωινή εκπομπή του ANT1, οι δύο τους δε γνωρίζονταν. «Ποιος είσαι εσύ; Καλός φαίνεσαι», είπε ο Snik στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης φάνηκε και εκείνος να αγνοεί ποιος είναι ο Snik, με τους δημοσιογράφους να λένε: «Είναι ένας τράπερ» και τον ίδιο να προσθέτει: «Ο πιο γνωστός».

«Απο ποιο κόμμα είσαι φίλε;», ρωτά ο τράπερ τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με εκείνον να απαντά «Από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

«Δεν τα ξέρω αυτά, δεν έχω ψηφίσει ποτέ», απάντησε ο Snik σε ερώτηση για το πώς και δε γνωρίζει τον Κασσελάκη, ενώ για το αν σκοπεύει να τον ψηφίσει είπε «Δεν ξέρω, φαίνεσαι καλός, δυνατός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, θα το σκεφτώ».

Στέφανος Κασσελάκης: «Εσύ είσαι σαν φωτομοντέλο, γιατί ασχολείσαι με την πολιτική» – Όσα του είπαν σε πάρτι της Γ’ Λυκείου στις Σπέτσες (photos)

Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/11) ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος τυγχάνει πολύ θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί άνετος, συνήθως με τον σκύλο του, πάντα χαμογελαστός και χαιρετάει όλο τον κόσμο.

Το βράδυ του Σαββάτου, τον είδαμε να διασκεδάζει σε μπαρ, φτιάχνοντας μάλιστα και σφηνάκια. Νωρίτερα χθες, δέχτηκε πρόσκληση από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου Σπετσών και τους γονείς τους, για να πάει στη γιορτή που διοργάνωσαν, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους.

στεφανοσ-κασσελακησ-σπετσεσ-παρτι-λυκειου

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο Στέφανος Κασσελάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και, προς ευχάριστη έκπληξη όλων, εμφανίστηκε στην κεντρική αίθουσα του κινηματογράφου «Τιτάνια». Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με θέρμη απ’ όλους. Κάθισε στα τραπέζια, συνομίλησε με τους γονείς και έβγαλε φωτγραφίες με όλους.

Υποσχέθηκε, δε, ότι θα είναι στη διάθεση των Σπετσών και των Σπετσιωτών για ό,τι ζητήσουν και μπορεί να κάνει για το νησί. Όταν κάθισε σε ένα από τα τραπέζια, μία κυρία που είχε πάει για να δει την εγγονή της στη γιορτή, του είπε: «Εσύ είσαι σαν φωτομοντέλο. Τι θες και ασχολείσαι με την πολιτική;».

στεφανοσ-κασσελακησ-σπετσεσ-παρτι-λυκειου

Σήμερα, Κυριακή πρωί, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μία απρογραμμάτιστη συνάντηση στα σοκάκια, πίσω από το Ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο του νησιού Ευγενία Φραγγιά. Ο Στέφανος, κρατώντας τον σκύλο του, άκουσε τη δήμαρχο να του ζητάει την ενίσχυση του Πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών. «Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ακόμη γιατρό» είπε η κυρία Φραγγιά, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανταποκρίνεται θετικά.

Στο σημείο ήταν το protothema.gr. «Σήμερα είναι η φωτογραφία σας από το μπαρ που πήγατε χθες είναι δημοσιεύμενη παντού» του είπαμε, για ν’ απαντήσει χαμογελώντας, καθώς αποχωρούσε: «Αν είναι να ανεβαίνει η τηλεθέαση και οι κυκλοφορίες των εφημερίδων από τη δημοσίευση των φωτογραφιών μου… ελεύθερα!».

Reduce bounce rates