19 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονιστικός Χάρης Ρώμας: «Εξαφανίστηκα και τελικά με είδαν να ζητιανεύω…»

«Άρχισαν να με ψάχνουν πανικόβλητοι στους δρόμους»

Από Αναστασία Κολυβά

Η εκπομπή «Μαμά-δες» με παρουσιάστρια τη Τζένη Θεωνά έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ, καλώντας διάφορα δημόσια πρόσωπα, όπως τον ταλαντούχο ηθοποιό και σεναριογράφο, Χάρη Ρώμα.

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, κάνοντας αναδρομή στις στιγμές που καθόρισαν την παιδική του ηλικία. Με ειλικρίνεια, αποκάλυψε μια άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία.

Η άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία του Χάρη Ρώμα

«Δεν είμαι από αυτούς που προσκολλώνται σε μνήμες, δεν αναπολώ εύκολα, γιατί γερνάμε, όταν πεθάνει αυτό που υπήρξαμε. Εγώ αυτό το παιδί που υπήρξα δεν έχει πεθάνει ποτέ και φροντίζω να μην πεθάνει».

Σε άλλο σημείο, θυμήθηκε το περιστατικό όταν, σε πολύ μικρή ηλικία, εξαφανίστηκε και οι γονείς του τον έψαχναν πανικόβλητοι.

«Η μητέρα μου διηγείται πάντα με θαυμασμό την αταξία που είχα κάνει σε σχέση με μία ζητιάνα που καθόταν σε μια γωνία του δρόμου με το χέρι της απλωμένο και ζητούσε ελεημοσύνη. Αυτή η εικόνα μου έκανε εντύπωση, τη ρώτησα γιατί κάθεται εκεί και της δίνουμε νόμισμα, και μου είπε ότι δεν έχει χρήματα και έχει μεγάλο πρόβλημα για να ζήσει. Μετά από μία ημέρα, εξαφανίστηκα από το σπίτι.

Άρχισαν να με ψάχνουν πανικόβλητοι στους δρόμους, και τελικά με είδαν δίπλα στην κυρία να ζητιανεύω. Μου λέει η μητέρα μου: “Τι κάνεις εδώ, παιδάκι μου;” και της λέω: “Βοηθάω την κυρία για να φάει, μαμά”».

 

Reduce bounce rates