14 Ιουλίου, 2024

Συγκινημένος πατέρας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δίπλα στην Ιλάειρα Ζήση: «Γύρισε τούμπα όλη η ζωή μου»

Οι πρώτες δηλώσεις μία ημέρα μετά τη γέννηση της κόρης τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, καθώς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί την, Κυριακή 7/7.

Το ζευγάρι, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/7, μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Summer’s Cool», με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μαριάντα Πιερίδη.

«Δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα οι λέξεις που μπορούν να περιγράφουν αυτό που νιώθουμε», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Είμαστε πολύ καλά, όπως τα περιμέναμε και τα θέλαμε έγιναν όλα. Το μωρό είναι ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, μου το περιέγραφαν αλλά δεν το πίστευα ότι θα νιώθω τόσο ευτυχισμένη. Το ότι είναι εδώ μαζί μου, δίπλα μου ο Μαυρίκιος και τα περνάμε όλα μαζί, είναι ευλογία», δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση.

«Στην κλινική που είμαστε τώρα, είναι εδώ που είχε γίνει η προηγούμενη διαδικασία. Πριν από ενάμιση χρόνο ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έβλεπαν τα μωρά τους. Εμείς ήμασταν στη διαδικασία της αποβολής. Κοίτα πώς γυρνάει τούμπα όλη η ζωή. Αυτο είναι το μήνυμά μου σε όλους, μια προσευχή, η αγάπη και όλα θα γίνουν», τόνισε ο Μαυρίκιος.

Η νέα μανούλα πήρε τον λόγο και είπε: «Όταν την έβαλαν πάνω μου άρχισα να κλαίω. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Είναι αληθινό; Ήταν μέσα στη κοιλιά μου; Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να το καταλάβεις. Ο θηλασμός είναι μαγικός, μου το περιέγραφαν σαν κάτι άσχημο και επώδυνο. Εμείς μια χαρά είμαστε. Δεν θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι καλύτερο».

 

Reduce bounce rates