28 Απριλίου, 2024

Survivor : Στις 137.000 ευρώ τα κέρδη του Τριαντάφυλλου!

Survivor spoiler: Στις 137.000 ευρώ τα κέρδη του Τριαντάφυλλου!

Σε περίπου ένα μήνα το Survivor 4 φτάνει στο τέλος του. Οι παίκτες που έφτασαν μέχρι την ένωση είναι είτε παίκτες που είναι οι πιο καλοί αγωνιστικά, είτε αγαπητοί του κοινού. Όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος που έχει βγει 11 φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και οι τηλεθεατές τον έχουν κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ντάφυ μάλιστα είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος αυτή την στιγμή ειδικά παίκτης του φετινού κύκλου. Όπως έχει αποκαλυφθεί – όχι όμως επιβεβαιωθεί – ο τραγουδιστής λαμβάνει εβδομαδιαίως 6.000 ευρώ. Ενώ, μετά την παράταση που πήρε το παιχνίδι έκανε νέα συμφωνία με τον Ατζούν και του έδωσε μπόνους άλλα 5.000 ευρώ.

Άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό, ο Τριαντάφυλλος έχει βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 137 χιλιάδες ευρώ, την ώρα που το έπαθλό του νικητή είναι 100.000 ευρώ.

Με λίγα λόγια και να αποχωρήσει αύριο από το Survivor 4, κερδισμένος έχει βγει αφού και οι προτάσεις για συνεργασία είναι δεκάδες.

Survivor spoiler: Δραματικές εξελίξεις στις σχέσεις Τριαντάφυλλου – Ατζούν! Τον κρατάει στο χέρι

Survivor spoiler: Άνετος το έπαιζε ο Ατζούν Ιλιτζαλί τόσο καιρό, γι’ αυτό κι άφησε τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει οικειοθελώς χωρίς καν να κάνει διαπραγματεύσεις μπας και τον πείσει και μείνει. Είχε κάποια πράγματα δεδομένα. Σου λέει το κοινό αγαπάει το Survivor δεν πρόκειται να το αφήσει ότι κι αν γίνει. Να που τελικά δεν είναι αλάνθαστος.

Από την ημέρα που έφυγε ο Τζέιμς αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει πάρει την κατιούσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης 26/5, πιο κάτω πεθαίνεις. Και η πίεση του Ατζούν όπως και η ανησυχία του ανεβαίνει.