19 Μαρτίου, 2024

Survivor Spoiler : Αποβάλλεται ή όχι ο Σπύρος Μαρτίκας;

Survivor Spoiler : Αποβάλλεται ή όχι ο Σπύρος Μαρτίκας;

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο, αφού αν αποφασίσει να τηρήσει το γράμμα των κανονισμών, θα πρέπει να μείνει στον Αγιο Δομίνικο με λιγότερους από 10-12 παίκτες…

Και τούτο, διότι από την αρχή του Survivor All Star οι παραβιάσεις των κανονισμών, εν γνώσει των στελεχών της παραγωγής που βρίσκονται εκεί, είναι πολλές. Και είναι και πολλές και σοβαρές.

Το κακό που άνοιξε και τον ασκό του αιόλου ήταν πως εξ αρχής, υπήρξε ανοχή από την πλευρά της παραγωγής αφενός και απόκρυση του «οργίου» των παραβιάσεων προς τον Ατζούν, ο οποίος γνωρίζει το 1/10 όσων πραγματικά έχουν συμβεί.

Το κουτί άρχισε να… ανοίγει όταν η παραγωγή προχώρησε χωρίς να διερευνήσει, στην αποδοχή των καταγγελιών εις βάρος της Δαλάκα και της Χατζηανδρέου με αποτέλεσμα να προκύψει το τηλεσυμβούλιο που -υποτίθεται- όλοι οι εναπομείναντες παίκτες έδωσαν τον λόγο τους στον Τούρκο μεγιστάνα πως θα σεβαστούν τους κανόνες.

Τον είχαν δώσει, όμως και στο Γαλάτσι, πριν την αναχώρησή τους για τον Αγιο Δομίνικο και είδαμε το αποτέλεσμα…

Survivor Spoiler – Σπύρος Μαρτίκας

Πάμε, τώρα στο νέο «επεισόδιο» που ακούει στο όνομα… Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Μαρτίκας φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο παίκτη που ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και κατηγορείται προς την παραγωγή για επικοινωνία με συγγενικό του πρόσωπο. Ωστόσο, αυτή η καταγγελία -στην παρούσα φάση- έχει κριθεί αβάσιμη από την πλευρά της παραγωγής και ως εκ τούτου θέμα αποβολής του Μαρτίκα -επαναλαμβάνουμε- στην παρούσα φάση, δεν τίθεται.