19 Μαΐου, 2024

Survivor: Κατέρρευσαν οι Μαχητές στην ιστορία του Λιανού – Δάκρυσαν οι πάντες

Survivor: Κατέρρευσαν οι Μαχητές στην ιστορία του Λιανού – Δάκρυσαν οι πάντες

“Παιδιά, ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους μου” ζήτησε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Μια ακόμα σφοδρή ήττα δέχθηκαν στο Survivor All Star της Τετάρτης οι Μαχητές, μιας και εκ νέου οι Διάσημοι έφτασαν τις 10 νίκες όταν εκείνοι μόλις τις δύο. Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας, τα συναισθήτα των Μπλε ήταν έντονα και… οξύνθηκαν με την ιστορία που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιανός.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει «ποιες είανι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;». H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς».

«Η απάντηση της ήταν ότι «κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό. Ο γιατρός της είπε, «σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με όλους τους παίκτες της μπλε ομάδας να ξεσπούν σε κλάματα και επιφωνήματα στεναχώριας. «Εγώ είμαι ευαίσθητος με την επικοινωνία, πόσο μάλλον με αυτή την ιστορία που μας είπες. Κρατιόμουν γιατί προσπαθώ να μην λυγίζω ακόμα αλλά δεν γίνεται. Κάνεις εικόνες και σκέφτομαι ότι είμαι μια εβδομάδα πιο μακριά από μια φωτογραφία ή ένα γράμμα. Δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα αυτό και έχω πρόβλημα τεράστιο με την επικοινωνία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Παιδιά, ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα» δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

Reduce bounce rates