8 Σεπτεμβρίου, 2024

Survivor: Η Αντριάνα Καγιά έγινε η πρώτη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Η πρώτη αποχώρηση από το φετινό Survivor είναι γεγονός. Και αυτή τη φορά δεν έγινε μέσα από την επιλογή του κοινού, αλλά για πρώτη φορά μέσα από μια μονομαχία μεταξύ τεσσάρων παικτριών.

Οι κανόνες στο φετινό Survivor έχουν αλλάξει. Και μια από τις αλλαγές, είναι ο τρόπος που επιλέγεται ο παίκτης που αποχωρεί. Πλέον, οι παίκτες που θα διεκδικούν την παραμονή τους πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.

Και αυτό γιατί “μονομαχούν”. Αυτός δε που έχει τα καλύτερα στατιστικά από την αρχή του παιχνιδιού, διαλέξει τον τελικό στόχο.

Οι πρώτες υποψήφιες για αποχώρηση από το φετινό Survivor ήταν η Δώρα Νικολή, η Ανδριάνα Καγιά, η Νικολίνα Βακονδίου και η Ιωάννα Τζαβέλα. Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά θα έπαιζε με εκείνη που είχε τα χειρότερα ποσοστά και η δεύτερη με την τρίτη. Οι δυο ηττημένες των πρώτων ματσαρισμάτων, θα έπαιζαν για την τελική επικράτηση.

Από τις τέσσερις υποψήφιες, η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά ήταν η Δώρα Νικολή και εκείνη με τα χειρότερα η Ιωάννα Τζαβέλα.

Ο αγώνας έγινε νύχτα και η Δώρα Νικολή επέλεξε ο τελικός στόχος να είναι μπασκετικός. Η Δώρα Νικολή επικράτησε της Ιωάννας Τζαβέλα και “κλείδωσε” την παραμονή της και η Νικολίνα Βακονδίνου επικράτησε της Ανδριάνας Καγιά. Έτσι, Ιωάννα και Ανδριάνα έπαιξαν για την παραμονή.

Η κακή ψυχολογία της Ανδριάνας, η οποία δεν είχε καλές σχέσεις με τους περισσότερους από τους Μαχητές του Survivor, φάνηκε να την επηρεάζει και πριν από το τελευταίο run ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ιωάννα Τζαβέλα κατάφερε να φτάσει πρώτη στις 4 νίκες και έτσι μαζί με τη Δώρα και την Νικολίνα, παραμένουν στο Survivor, με την Ανδριάνα να γίνεται η πρώτη που αποχώρησε.

«Ήταν όνειρο ζωής να φτάσω εδώ» είπε εμφανώς συγκινημένη η παίκτρια των Μαχητών, πριν πάρει τη δάδα της και αφήσει πίσω της το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

 

Reduce bounce rates