15 Ιουνίου, 2024

Survivor: Χαμός, στημένα και υποψήφιες Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου

«Πάλι οι γυναίκες θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα» είπε εξοργισμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή όταν πήγε να ψηφίσει μια από τις συμπαίκτριές της, παρόλο που οι Μπλε κέρδισαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας στο Survivor.

Πως φτάσαμε να κερδίσει η ομάδα αλλά να βγάλει υποψήφια για τη μονομαχία του Survivor. Όλα είναι θέμα… στρατηγικής. Την οποία, όπως φάνηκε, εφάρμοσαν και οι δυο ομάδες, αλλά μόνο στους Κόκκινους «βγήκε».

Μετά την ψήφιση του Θοδωρή Τουρκογεώργου ως δεύτερου μονομάχου, ο τρίτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor θα «κλείδωσε» το φύλο των μονομάχων. Άνδρες ή γυναίκες;

Οι Κόκκινοι είχαν κάνει σαφές ότι θεωρούν το γυναικείο κομμάτι τους πιο αδύναμο και άρα ήθελαν να ηττηθούν στον νέο αγώνα ασυλίας για να βγάλουν υποψήφια τη Δώρα Νικολή.

Από την άλλη, οι Μπλε και κυρίως οι γυναίκες της ομάδας, είχαν κάνει σαφές ότι θεωρούν πως υστερούν στο ανδρικό κομμάτι και ήθελαν να ηττηθούν για να βγάλουν δεύτερο άνδρα υποψήφιο. Αλλά οι άνδρες της Μπλε ομάδας δεν ήθελαν να χάσουν και να ψηφιστεί ένας εξ αυτών.

Στην αρχή του αγωνίσματος η στρατηγική (ίδια και για τις δυο πλευρές) άρχισε να διαφαίνεται. Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας από τους Κόκκινους και Φάνης Μπολέτσης, Σταυρούλα Χρυσαειδή ανακοίνωσαν ότι δεν θα αγωνιστούν. Που σημαίνει, δυο πέναλτι για κάθε ομάδα

Ακόμη κι αν η Αναστασία Τσέρου βγήκε… off κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι Μπλε κέρδισαν και έστειλαν τους Κόκκινους να ψηφίσουν.

Τόσο μετά τον αγώνα ασυλίας όσο και κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, τα αίματα ανάμεσα στις δυο ομάδες «άναψαν» όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατηγόρησε τους Κόκκινους για στημένο αγώνα.

Ο Αλέξης Παππάς δεν έκρυψε ότι η στρατηγική των Κόκκινων ήταν να ηττηθούν για να βγει Δώρα υποψήφια και έκρινε ότι το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και οι γυναίκες της Μπλε ομάδας αλλά δεν τους βγήκε. Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο Τζέιμς Καφετζής, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να το… γυρνάει και να λέει ότι δεν την πείραξε που ήταν στημένος ο αγώνας αλλά ότι οι Κόκκινοι δεν το παραδέχονται.

Στην κάλπη, οι Κόκκινοι έκαναν αυτό που είχαν προαναγγείλει: ψήφισαν τη Δώρα Νικολή και «κλείδωσαν» πως για την παραμονή όχι στο Survivor θα είναι ξανά γυναικεία υπόθεση.

Αυτό σήμανε και τη δεύτερη ψηφοφορία για τους Μπλε, αφού έπρεπε να βγάλουν μια γυναίκα στη θέση του Θοδωρή Τουρκογεώργου, ο οποίος «έκλεισε» θέση στο πάρτι της Ένωσης.

Οι Μπλε έβγαλαν, για 6η φορά, υποψήφια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία αναγνώρισε ότι η ομάδα της δεν είχε τι άλλο να κάνει, αλλά δεν έκρυψε και την πίκρα της που προσπαθεί, προσπαθεί αλλά όλο σε μονομαχία είναι και αγωνίζεται και μετά για ασυλίες χωρίς… ρεπό.

Η τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor, θα προκύψει μετά τον αυριανό αγώνα ασυλίας.

Reduce bounce rates