28 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

Survivor All Star spoiler: Τρεις θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση την Μεγάλη Εβδομάδα και θα προστεθούν τουλάχιστον άλλοι τόσοι από την δεύτερη για να έχουμε την επόμενη αποχώρηση!

Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα Χρυσαειδή γίνονται μπλε, ενώ από την μεριά της η Μελίνα Μεταξά πάει στους κόκκινους ώστε να υπάρξει μια ισορροπία και να επανέλθουν τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού οι μπλε μετρούσαν έξι σερί χαμένες ασυλίες και μειον δύο παικτες, μετά και τις αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη!

Κι όλα αυτά πριν σκάει και η προβλεπόμενη αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα! Πάμε στο αγωνιστικό λοιπόν! Μπλε εναντίον κόκκινων ή αν προτιμάτε κόκκινοι εναντίον μπλε στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Survivor All Star spoiler: Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ούτε καν trailer από το επεισόδιο της Κυριακής (09/04) αλλά έχουμε στα χέρια μας τον νικητή της πρώτης ασυλίας! Οι αλλαγές στις δύο ομάδες θα φέρουν την ανατροπή και οι μπλε θα καταφέρουν επιτέλους να σπάσουν το σερί και να επιστρέψουν στις κερδισμένες ασυλίες.

Αυτό όμως για μια μέρα, διότι στην ασυλία της δεύτερης μέρας οι κόκκινοιθα επιστρέψουν στις νίκες και θα εξασφαλίσουν την παρουσία τουλάχιστον ενός επιπλέον παίκτη στο παιχνίδι!

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Και πάμε τώρα στους υποψήφιους προς αποχώρηση! Από την χαμένη ασυλία των κόκκινων από ισοψηφία θα προκύψουν δύο και αυτοί είναι οι Τάκης Καραγκούνης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ενώ από την χαμένη ασυλία των μπλε θα δοθεί υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας.