19 Μαρτίου, 2024

Survivor All Star spoiler 25/03: «Είσαι κυρία, δεν φοράς παντελόνια»! Άγριος τσακωμός Νίκου Μπάρτζη – Σάκη Κατσούλη!

Survivor All Star spoiler 25/03: «Είσαι κυρία, δεν φοράς παντελόνια»! Άγριος τσακωμός Νίκου Μπάρτζη – Σάκη Κατσούλη!

Τρομερό παρασκήνιο!

Survivor All Star spoiler 25/03: Η απόφαση να αλλάξουν οι ομάδες στο Survivor All Star έφερε μεγάλες εντάσεις και αναταραχές ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι!

Ένας από αυτούς που τρελάθηκε από τις εξελίξεις ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος όπως σας αποκαλύψαμε χτες ζήτησε ακόμα και να αποχωρήσεη από το παιχνίδι! Ο Νίκος Μπάρτζης δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι το γεγονός πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι στην ίδια ομάδα, αφού θεωρεί πως είναι πιο ευνοημένοι στο ψυχολογικό κομμάτι, από τους υπόλοιπους παίκτες του show!

Ο Νίκος Μπάρτζης, παρότι πέρασαν αρκετές ώρες από την στιγμή αυτή, δεν ηρέμησε με αποτέλεσμα να έχει έναν έντονο τσακωμό και με τον ίδιο τον Σάκη Κατσούλη, πριν από το πρώτο αγώνισμα που θα ερχόντουσαν απέναντι οι δύο ομάδες. Και το τονίζουμε αυτό διότι Σάκης και Νίκος δεν βρίσκονται πλέον στην ίδιο ομάδα, με τον Μπάρτζη να είναι ξανά Μαχητής.

 

Survivor All Star spoiler 25/03: «Είσαι κυρία, δεν φοράς παντελόνια»! Άγριος τσακωμός Νίκου Μπάρτζη - Σάκη Κατσούλη!

 

Πριν λοιπόν το αγώνισμα, που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής και γυρίστηκε πριν από λίγο, ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας για τις εξελίξεις και την αλλαγή των ομάδων όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός την άποψή του απευθύνθηκε στον Σάκη Κατσούλη και του τόνισε πως αν φορούσε παντελόνια θα έπρεπει να είχε αποχωρήσει οικειοθελώς! Μάλιστα ο Σάκης απάντησε και εκεί τον αποκάλεσε… κυρία ο Νίκος Μπάρτζης! Όπως είναι λογικό επικράτησε ένας μικρός πανικός ανάμεσα στους δύο παίκτες, με την Μαριαλένα να μην μένει αμέτοχη και η κατάσταση να ξεφεύγει!

Φυσικά τα πλάνα αυτά πολύ δύσκολα θα τα δείξει ο ΣΚΑΙ, ωστόσο η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να κρύψει όσο ψαλίδι κι αν πέσει!