6 Οκτωβρίου, 2024

Survivor 2025: Παικταράς μπαίνει στο παιχνίδι – Πανζουρλισμός στους Κίτρινους!

Τεράστια έκπληξη από τον Λιανό!

Από Αναστασία Κολυβά

Survivor 2025: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές και ίντριγκες, με τους παίκτες να ξεπερνούν τα όρια τους και να βιώνουν τεράστιες αλλαγές.

Survivor 2025: Παικταράς μπαίνει στο παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Λιανού

Έτσι έγινε και στο σημερινό έπαθλο,όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε την είσοδο ενός νέου παίκτη, που θα ανανεώσει το δυναμικό της Κίτρινης Ομάδας.

Μιλάμε για τον Γιάννη Αλκέο Κέλι, τον οποίο οι πάικτες ήξεραν από την αρχή του παιχνιδιού και τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ να τον δουν να αγωνίζεται!

Γιάννης Αλκέο Κέλι
Γιάννης Αλκέο Κέλι

«Είμαι ο Γιάννης Κέλι, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου γιατί θεωρώ ότι είμαι δυνατός. Χαίρομαι που είμαι στην κίτρινη ομάδα, γιατί είχα έρθει κοντά με κάποια παιδιά», δήλωσε ο 31χρονος προπονητής crossfit, παίρνοντας θέση δίπλα στους νέους συμπαίκτες του στο Survivor.

Η είσοδος του Γιάννη Αλκέου Κέλι στο Survivor δεν ήταν απλώς μια προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας, αλλά μια ανανέωση για τους Κίτρινους που βίωσαν έντονη πίεση τις τελευταίες εβδομάδες. Το αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, μένει να φανεί στις επόμενες δοκιμασίες και συμβούλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα μία παίκτρια θα ενταχθεί στις Τίγρεις σύντομα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και μάλιστα θα είναι γυναίκα.

Reduce bounce rates