30 Απριλίου, 2024

Survivor 2024: Πέταξαν εκτός τον Σάββα Γκέντσογλου – «Αυτός τους έχει υπνωτίσει όλους πια…»

«Πάγωσαν» άπαντες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Survivor 2024: Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 2/4 στο κανάλι του ΣΚΑΙ και οι παίκτες ξεκίνησαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν χθες 1/4. Πρώτος από όλους ο Σταμάτης Ταλαδιανός θέλησε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, ξεσπώντας για τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος δηλώνει ενοχλημένος, καθώς γνωρίζει ότι έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και θεωρεί πως όλο αυτό γίνεται για να τον ρίξουν πάλι, ενώ υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα σχέδιο του Τζέιμς Καφετζή, ώστε να μη ψηφιστεί, και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έχει καταφέρει να υπνωτίσει τους υπόλοιπους και να τους κάνει “πιόνια” του.

«Θεωρώ πως ο Τζέιμς έχει υπνωτίσει τα παιδιά, έχει υπνωτίσει την ομάδα που έχει δημιουργήσει και την έχει οδηγήσει πάρα πολύ σωστά στον στόχο που έχει βάλει αυτός ο ίδιος. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή, αυτοί που έχουν υπνωτιστεί, θα ξυπνήσουν», ανέφερε.

Εκείνοι προφανώς και το θεωρούν προσβλητικό όλο αυτό, διότι είναι σαν να τους παρουσιάζει ως άβουλα όντα που δεν έχουν δική τους άποψη, αλλά όσο και να το συζητούν δεν έχει νόημα, αφού δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Σάββα Γκέντσογλου

Ό,τι και να συμβαίνει όμως στις καλύβες, όλοι τους πρέπει να το αφήνουν μακριά από τους στίβους μάχης και έτσι, έκαναν τα ζευγάρια τους και ξεκίνησαν να μάχονται για την τρίτη ασυλία. Εκτός αγώνα έμεινε ο Σάββας Γκέντσογλου, με εντολή γιατρού, διότι ο πόνος στο χέρι του είναι επικίνδυνος, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.