28 Απριλίου, 2024

Survivor 2024 – «Μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο» Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναζητούσε τον Γιάννη Περπατάρη μέσα στη νύχτα

Δεν κρύβεται πια το ειδύλλιο

Όπου υπάρχει καπνός. υπάρχει και φωτιά, αλλά όταν μιλάμε για τη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη στο Survivor, είναι πλέον ολόκληρη πυρκαγιά… Μία νέα επίσκεψη της παίκτριας των Μπλε ήρθε να πυροδοτήσει νέες φήμες που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά με τους περισσότερους συμπαίκτες τους να λένε πλέον ανοιχτά πως έχουν γίνει ζευγάρι.

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι ένας από τους τέσσερις μονομάχους, υποψήφιους για αποχώρηση στο Survivor, κάτι που φαίνεται ότι έφερε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ακόμα πιο κοντά του, καθώς δεν κρύβει ότι δεν θέλει να τον δει να φεύγει. Κάπως έτσι βρέθηκε στην καλύβα των Κόκκινων μέσα στη νύχτα, με τους συμπαίκτες της πάντως να της λένε περιπαικτικά πως ο αγρότης έχει χτυπήσει. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά.

Οι Κόκκινοι στο Survivor μιλάνε ανοιχτά για ειδύλλιο Γιάννη-Σταυρούλας

Σταυρούλα και Γιάννης είχαν παίξει κάτω από τα σεντόνια και όταν βρίσκονταν στην ίδια ομάδα. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν η Δώρα Νικολή που τους έπιασε στα πράσα, με τους δύο εμπλεκόμενους ωστόσο να κάνουν τους ανήξερους κι εκείνη να αποχωρεί ήσυχα… Έκτοτε χωρίστηκαν, με τον αγρότη να της κάνει δώρο της ζακέτα του.

Το σκηνικό θυμήθηκαν οι Κόκκινοι του Survivor, που στη συνέχεια αναφέρθηκαν και σε διάφορα άλλα στοιχεία, που βρίσκονταν μπροστά στα μάτια τους, και πλέον βγάζουν πολύ νόημα…

«Τα νέα του Αγίου Δομινίκου ταξιδεύουν γρήγορα. Έχει φτάσει και στα αυτιά μας ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στη Σταυρούλα και στον Γιάννη, έχουμε ακούσει για κάποιες νυχτερινές επισκέψεις. Κουμπάρος σίγουρα θα είναι ο Γκιουλέκας, ή ο Φάνης με τη Χρύσα. Μιας και βλέπω μπροστά είχα κάνει εκκλησάκι δύο μήνες πριν, θα τους κλείσω ημερομηνία και ποιος ξέρει, μπορεί να έχουμε και βαφτίσια! Ευτυχώς έχουμε και Παππά, τον Αλέξη, που ενώνει με δεσμά τους ανθρώπους. Άντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι», είπε σε ρεσιτάλ τρολαρίσματος η Κατερίνα Δαλάκα.

«Είναι ώρα να μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Παππάς, με τους συμπαίκτες του να συμφωνούν. «Θα σταματήσει το παιχνίδι να λέγεται Survivor, θα λέγεται το παιχνίδι της αγάπης», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Το μόνο που θέλω είναι να παραμείνει ο Γιάννης»

Η Σταυρούλα από την πλευρά της δήλωσε ξεκάθαρα την προτίμησή της για την αποψινή μονομαχία. Όταν ρωτήθηκε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ηρεμήσουμε, εννοείται ότι θα φωνάζουμε επειδή τη δική μου φωνή την ακούει πολύ. Θέλω πολύ να παραμείνει και στο παιχνίδι, δεν μου λέει κάτι ότι είναι καλός παίκτης… Το μόνο που θέλω είναι να παραμείνει ο Γιάννης»