29 Απριλίου, 2024

Survivor 2024: Αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου, ξέσπασε σε λυγμούς μετά την ήττα στη μονομαχία

Ακόμη μια παίκτρια έχασαν οι Διάσημοι του Survivor, αφού μετά τη μονομαχία αποχώρησης, η Έλενα Αμανατίδου ήταν εκείνη που αποχώρησε. Και όταν ηττήθηκε στην τελευταία μονομαχία, ράγισε καρδιές με τα δάκρυά της.

Πριν από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο και αυτή τη φορά κέρδισαν οι Διάσημοι, αφήνοντας τους Μαχητές καταρρακωμένους.

Ο πιο σημαντικός αγώνας του επεισοδίου ήταν φυσικά αυτός για το ποια από τις τέσσερις υποψήφιες θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Έλενα Αμανατίδου και η Μαρία Αντωνά ήταν οι δυο υποψήφιες που βγήκαν από την κάλπη, η Κατερίνα Δαλάκα ήταν υποψήφια γιατί… δεν υπήρχε άλλη γυναίκα μετά την τρίτη ήττα των Κόκκινων σε αγώνα ασυλίας και ως MVP διάλεξε ως τέταρτη υποψήφια τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ως παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά από τις τέσσερις, διάλεξε τον στόχο, κάτι που… χαροποίησε τη Χρύσα.

Η Δαλάκα αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα την Έλενα Αμανατίδου και στον δεύτερο η Αντωνά τη Χρύσα. Δαλάκα και Αντώνα κέρδισαν τις πρώτες μονομαχίες, η δεύτερη με… θρίλερ και έτσι η τελική μάχη δόθηκε ανάμεσα στην Έλενα Αμανατίδου και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Ο πίνακας έγραψε κάποια στιγμή 3 – 1 υπέρ της Χρύσας Χατζηγεωργίου για να διατηρηθεί το προβάδισμα ως το τέλος με αποτέλεσμα η Έλενα Αμανατίδου να είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor.

Αμέσως μετά την ήττα της, ξέσπασε σε λυγμούς, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα εγκαταλείψει τόσο νωρίς τον Άγιο Δομίνικο.

«Πραγματικά ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι, δεν πρόλαβα πολύ να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει αλλά θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα τον στόχο που ήθελα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» τόνισε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια.

«Πολύς κόσμος θα ήθελε να είναι εδώ» είπε η Έλενα Αμανατίδου, πριν με δάκρυα στα μάτια πάρει τη δάδα της και αποχωρήσει.