29 Απριλίου, 2024

Survivor 2024: Αυτή η παίκτρια δηλητηριάστηκε και αποχωρεί (;) από τον Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τα «έβαλαν» με τις πληροφορίες μας και σχολίασαν πως βγάζουμε ιστορίες από το κεφάλι μας. Στο σημερινό (20/02) επεισόδιο λοιπόν θα αποκαλυφθεί η παίκτρια που πέρασε δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ωστόσο είναι πλέον καλά στην υγειά της.

Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη και παίκτρια των Διασήμων φαίνεται να κατανάλωσε κάτι που δεν έπρεπει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Όπως βλέπουμε και στο σημερινό (20.02) trailer η Όλγα Πηλιάκη απουσιάζει από το συμβούλιο του νησιού και ο λόγος είναι εκείνος που σας αποκαλύψαμε.

Survivor 2024 spoiler: Αυτή η παίκτρια δηλητηριάστηκε! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;
Η θέση της Όλγας Πηλιάκη τέρμα αριστέρα είναι κενή

 

Survivor 2024 spoiler: Ποιο το μέλλον της παίκτριας στο ριάλιτι

Θα παραμείνει ή όχι στο Survivor η Όλγα Πηλιάκη; Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι 50%-50%, με την υγεία της παίκτριας να είναι καλά και να μην συντρέψει κάποιος κίνδυνος, όμως επειδή το στομάχι της ταλαιπωρήθηκε, για μερικές μέρες, θα πρέπει να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Θα είναι αρκετό αυτό για να αποχωρήσει από το Survivor; Ίσως και η ίδια να φοβήθηκε και να το επιδιώξει. Άλλωστε μιλάμε για μητέρα που δεν βάζει τίποτα πιο πάνω από τα παιδιά της.

Η ίδια έχει αποδείξει στο φετινό Survivor πως αξίζει να βρίσκεται εκεί αγωνιστικά, αφού 2 φορές έχει παλέψει για την παραμονή της κερδίζοντας στη μονομαχία. Παράλληλα, είναι και από τους χαρακτήρες που μέχρι στιγμής είναι αρκετά αξιοπρεπείς και ήσυχοι, χωρίς να έχει εμπλακεί σε καμία ίντριγκα.

Survivor 2024 spoiler: Αυτή η παίκτρια δηλητηριάστηκε! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;

Βέβαια, το 2017 όταν είχε συμμετάσχει στο Nomads (αντίστοιχο ριάλιτι επιβίωσης στον ΑΝΤ1) είχε αποχωρήσει όντως στον ένα μήνα οικειοθελώς καθώς της έλειπε η οικογένειά της και τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Στέλιο Χανταμπάκη.