24 Μαΐου, 2024

Στο «Αττικόν» ο Σρόιτερ για τον κορονοϊό – Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο

Ο κορονοϊός έχει τρομοκρατήσει τον κόσμο καθώς τα θύματα είναι πολλά.

Την ώρα που η επιδημία του νέου κορονοϊού τρομοκρατεί ολόκληρο τον πλανήτη καταγράφοντας χιλιάδες θύματα, ο Αντώνης Σρόιτερ αναζητά με τη βοήθεια κορυφαίων επιστημόνων απαντήσεις σε ερωτήματα που καίνε. Με την κάμερα της εκπομπής  μπαίνει στους θαλάμους αρνητικής πίεσης όπου μπορούν να νοσηλευτούν άτομα χτυπημένα από τον νέο κορονοϊό ή ύποπτα κρούσματα που παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων να δείξουν αν έχουν προσβληθεί ή όχι από τον επικίνδυνο ιό.

H «Αυτοψία» φτάνει μέχρι την μακρινή Κίνα. Έλληνες που ζουν στην χώρα που χτύπησε η επιδημία  γίνονται ρεπόρτερ για την «Αυτοψία» και καταγράφουν εικόνες που συγκλονίζουν: τους εντατικούς ελέγχους, τις πόλεις-φαντάσματα, τους άδειους δρόμους πολυσύχναστων περιοχών και τα υπερβολικά μέτρα προστασίας που υποχρεωτικά πρέπει να λαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Η εκπομπή επιχειρεί επίσης μια αναδρομή στο παρελθόν καταγράφοντας τους τρόπους αντιμετώπισης των μεγαλύτερων επιδημιών που «χτύπησαν» την Ελλάδα από την Νόσο των πουλερικών και την γρίπη των Χοίρων έως τον ιό του SARS και τον Η1Ν1. Γιατροί, φαρμακοποιοί και δημοσιογράφοι καταθέτουν σκηνές πανικού και φόβου αλλά και άγνωστα περιστατικά καταδεικνύοντας μεταξύ άλλων το στοιχείο της αγιάτρευτης ελληνικής υπερβολής.

«Βγαίνοντας απο το ειδικο δωματιο στο νοσοκομειο Αττικον, οπου φιλοξενουνται οι ασθενεις με τις πιο μολυσματικες ασθενειες, αλλα και τα υποπτα κρουσματα του κορωναιου. Οποιος δεν δει Αυτοψια το βραδυ θα εχει αγκαλιες και φιλια! 🤣 #autopsia #alphatv», έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από φωτογραφία που πόσταρε στο instagram.

https://www.instagram.com/p/B8gloXVnhev/

 

Reduce bounce rates