20 Ιουνίου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Πριν τον Τάιλερ είχα ερωτική επιθυμία προς άλλα αγόρια αλλά την καταπίεζα χρόνια

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster «Θάρρος ή αλήθεια». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και για το πώς αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στον Fipster για τη σχέση με τους γονείς του και την αντίδρασή τους όταν τους αποκάλυψε ότι είχε σχέση με αγόρι, χωρίς να τους πει πως αγαπούσε τον μετέπειτα σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου, ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν είχα στο μυαλό μου να πάρω την άδεια των γονιών μου για κάτι. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Εκεί που ήμασταν λοιπόν στο τραπέζι ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος με κάποια δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει. Όταν ο πατέρας μου βγήκε έξω εγώ μίλησα στη μητέρα μου για αυτό και της είπα και ”αν η σχέση μου είναι με αγόρι;”. Η αντίδραση της δεν ήτανε και η καλύτερη. Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά. Τότε είχα γνωρίσει μόλις τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο με το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς ότι δεν θα περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας, είναι πολύ σπάνιο. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό…

… «Είχα ζητήσει από την μητέρα μου να μη μιλήσει στον πατέρα μου, καθώς ήταν κάτι για το οποίο ήθελα να του μιλήσω εγώ. Ένα μήνα μετά πήγα στην Κρήτη για να τους δω. Η μητέρα μου το είχε πει στον πατέρα μου επιτόπου αλλά μου το είχαν κρύψει. Ήταν μία έκπληξη για εκείνους, αν και η μητέρα μου είχε κάποιες ενδείξεις. Πριν τον Τάιλερ μου είχε βγει η ερωτική επιθυμία προς άλλα αγόρια, αλλά το καταπίεζα για τουλάχιστον 15 χρόνια», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Reduce bounce rates