20 Ιουνίου, 2024

Σταύρος Σβήγκος: «Και ομοφυλόφιλος αν ήμουν, η οικογένεια μου μια χαρά θα ήταν, δε με νοιάζει να ξέρουν τη σeξουαλικότητά μου»

«Ο πατέρας μου όταν έκανα μπαλέτο μου έλεγε…»

Μια «ανοιχτή» συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Στάυρος Σβήγκος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα μίντια και τον οπισθοδρομικό χαρακτήρα της κοινωνίας.

«Ακολούθησα τα βήματα της αδερφής μου που έκανε μπαλέτο και πήγε σε μουσικό σχολείο, ενώ ταυτόχρονα δούλευα στο συνεργείο του πατέρα μου. Το μπαλέτο και το συνεργείο αυτοκίνητων δεν είναι καθόλου διαφορετικοί κόσμοι, εμείς τα έχουμε χωρίσει. Ο πατέρας μου όταν έκανα μπαλέτο μου έλεγε “στο ποδόσφαιρο θα ξεφύγεις τώρα, πας να κάνεις το πιο αυστηρό πράγμα, σκέψου τι θα κάνεις μέσα στο γήπεδο”. Ακόμα και τώρα, αγόρια που κάνουν μπαλέτο στοχοποιούνται. Δεν έχει φύγει η αρρώστια από αυτή την κοινωνία, έχει πολλή δουλειά», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Στη συνέχεια, είπε: «Τα μίντια δε μου έχουν φερθεί καλά. Κάποιοι άνθρωποι είναι άξεστοι και κρύβονται πίσω από πληκτρολόγια. Αυτοί οι άνθρωποι πατάνε επί πτωμάτων, δεν είναι δημοσιογράφοι. Είχαν γράψει πως έπαθα οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά. Δεν τους νοιάζει αν θα το διαβάσει κάποιος πατέρας που μπορεί να είναι στα πρόθυρα καρδιακής προσβολής. Τους δημοσιογράφους αυτούς, τους αφορά τα 700 ευρώ που θα πάρουν και το γλείψιμο που θα κάνουν στον αρχισυντάκτη τους. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι χειρότεροι από τα αφεντικά. Έχω στείλει εξώδικο».

Ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε επίσης: «Εγώ και η μάνα μου γελούσαμε όταν πήγαιναν και της έλεγαν πως για να έχω αυτές τις απόψεις είμαι ομοφυλόφιλος. Δε με νοιάζει να ξέρει ο κύκλος μου τη σεξουαλικότητά μου. Και ομοφυλόφιλος αν ήμουν, η οικογένεια μου μία χαρά θα ήταν», είπε.

Reduce bounce rates