29 Μαρτίου, 2024

Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου για τη «Μουρμούρα»: «Αποχωρούμε με ευχαρίστηση και συγκίνηση»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου για τη «Μουρμούρα»: «Αποχωρούμε με ευχαρίστηση και συγκίνηση»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε στο πλατό τον Σπύρο, ενώ η Μαρία βγήκε με Skype από το σπίτι της γιατί… κοιμήθηκε λίγο παραπάνω. Ο Σπύρος, φυσικά, δεν θα άφηνε ασχολίαστο το γεγονός και με χιούμορ είπε: «Η Μαρία όπως ξεκινήσαμε τη «Μουρμούρα» που στα δύο πρώτα γυρίσματα, πριν από 6 χρόνια, άργησε δύο ώρες να έρθει στο γύρισμα, έτσι και τώρα κλείνει τον κύκλο της πολύ σωστά το Μαράκι».

Για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ύστερα από έξι χρόνια, ανέφερε:  «Μετά από έξι χρόνια που είμαστε μαζί με την Μαρία στη Μουρμούρα, πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Είναι τρομερά δύσκολο, γιατί έχεις χτίσει μία οικογένεια. Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν και πρέπει να προχωρήσεις να δεις τι θα κάνεις παρακάτω. Η Μουρμούρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, το εργασιακό περιβάλλον και ξαφνικά πρέπει όλα αυτό να ολοκληρωθεί. Γίνεται για δημιουργικούς λόγους γιατί κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος» δήλωσε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Η Μαρία Χάνου, η οποία αποχωρεί και εκείνη από τη σειρά, δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μας στη σειρά, με την έννοια ότι ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση με πολύ ησυχία και ευχαρίστηση αποχωρώ κι εγώ, γιατί δεν αφήσαμε κάτι στη μέση, οπότε υπάρχει συγκίνηση». Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συμπλήρωσε σε αυτό: «Η δουλειά μας είναι τέτοια που αναγκαστικά έχει αυτό το ρίσκο πάντα… Δεν ξέρεις ακριβώς τι θα ανοίξει μετά, αλλά παίρνεις αυτό το ρίσκο σε κάθε περίπτωση… είναι τέτοια η δουλειά μας, κάτι τελειώνει, κάτι αρχίζει»

Τέλος, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αναφέρθηκε στο νέο του επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας το δικό του ταχυφαγείο στα Εξάρχεια στη μνήμη των γιαγιάδων του και τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.