26 Ιουνίου, 2024

Σοβαρεύει η σχέση Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά: Η κίνηση της δημοσιογράφου μετά από μόλις ένα μήνα που λίγοι θα περίμεναν

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το ζευγάρι της χρονιάς φαίνεται να είναι η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να απασχολούν έντονα τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, η σχέση τους είναι πολύ πρόσφατη, καθώς τα δύο τηλεοπτικά πρόσωπα κυκλοφορούν μαζί μόλις τον τελευταίο μήνα.

Μια πρόσφατη φωτογραφία από βραδινή τους έξοδο έκανε ουσιαστικά και επίσημα γνωστό, πως κάτι όμορφο υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Μαρία Αντωνά.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ειδύλλιο διέρρευσαν το Σάββατο 8/6 με ρεπορτάζ του Γειά Σου.

Πιο αναλυτικά, αναφέρθηκε ότι ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτός που έκανε πρώτος την προσέγγιση και μάλιστα έχει μιλήσει στο περιβάλλον του για τη ραδιοφωνική παραγωγό.

Επίσης, η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε απόσταση από την κατοικία του Λιάγκα – συγκεκριμένα είναι δέκα λεπτά μακριά του.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Αντωνά παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα:

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή;

Πριν δεν είπαμε ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… απολαμβάνω! Φιλάκια. Όταν όμως την ρώτησε αν δεν ισχύει το ρεπορτάζ για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Όπως είδατε, κάνουμε παρέα και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ωραίο».

Reduce bounce rates