28 Μαΐου, 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε την κούκλα σύζυγο του [φωτο]

Δείτε την σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά

«Γνωριστήκαμε σε ένα εστιατόριο της Αθήνας. Με υποδέχθηκε, με έβαλε να καθίσω στο τραπέζι, μου πήρε παραγγελία και με σέρβιρε. Τη δεύτερη φορά που πήγα για φαγητό, της έδωσα το τηλέφωνό μου», έχει δηλώσει ο Σωτήρης Κοντιζάς για το πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, παραδεχόμενος ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Είχε περιγράψει μάλιστα και το πώς και πότε αντιλήφθηκε ότι αυτός ο έρωτας ήταν μια σχέση ζωής: «Μετά από ένα ταξίδι το κατάλαβα – όπως και εκείνη, απ’ ό,τι μου είπε έπειτα από μια συζήτησή μας.

Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι στο Βιετνάμ για δύο εβδομάδες, όπου περάσαμε υπέροχα.

Είχαμε κλείσει πού θα μείνουμε μόνο για τα δύο πρώτα βράδια και τις επόμενες δύο εβδομάδες σχεδιάζαμε το πρόγραμμα μέρα με τη μέρα. Όταν περνάς καλά με τον άλλο σε τέτοιες συνθήκες, καταλαβαίνεις πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος».

Η Δέσποινα ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο σεφ άφησε το Λονδίνο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στη συνέντευξή του είχε περιγράψει επίσης το πώς η σύζυγός του, μετά τον χαμό που έγινε με τη δημοσιότητα που απέκτησε ξαφνικά και το γκελ στις γυναίκες, προφανώς θέλοντας να απωθήσει επίδοξες θαυμάστριες που κάνουν επίθεση μέσω social media, του… ζήτησε τους κωδικούς για να απαντάει εκείνη. Με τον ίδιο τον Σωτήρη Κοντιζά να αντιδρά επικά.

Reduce bounce rates