23 Απριλίου, 2024

Σωριάστηκε στο πλατό ο Μάρκος Σεφερλής: «Μην φύγεις, δεν αισθάνομαι καλά…» (video)

Αφότου σοκαρίστηκε με παίκτρια που λιποθύμησε στον «αέρα»

Στο επεισόδιο της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου, ο Μάρκος Σεφερλής σωριάστηκε στο πλατό, αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν ανέφερε στον Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος είχε μπει μέσα για να δώσει οδηγίες στην παίκτρια: «Μην φύγεις, δεν αισθάνομαι καλά».

Παρόλα αυτά, δεν προκλήθηκε καμία ανησυχία, καθώς φάνηκε πως έκανε πλάκα στους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα στην Πετρούλα, η οποία μαγείρευε εκείνη τη στιγμή μία γαριδομακαρονάδα, ακολουθώντας τις οδηγίες του συντρόφου της.

Η “λιποθυμία” της παίκτριας

Ο παρουσιαστής θέλησε να την “εκδικηθεί”, διότι νωρίτερα εκείνη μόλις ενημερώθηκε για το πιάτο που έπρεπε να δοκιμάσει και να παρουσιάσει στον διάσημο σεφ που θα έκρινε εάν θα κέρδιζαν ή όχι, έκανε πως δεν αισθανόταν καλά και έκανε πως λιποθύμησε. Ο Μάρκος Σεφερλής, τότε, γεμάτος ανησυχία την πλησίασε για να δει τι συνέβη και να την βοηθήσει, με την ίδια εκείνη τη στιγμή να πετάγεται και να του λέει μία από τις κλασικές ατάκες του: «Αχα, καλό ε;».

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιώργος Λιάγκας – «Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τέρατα…»

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Τριαντάφυλλο για το σκετς που τον ενόχλησε, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στο Πρωινό, την Πέμπτη.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Επειδή έχουμε μπει στην περίοδο της πολιτικής ορθότητας και όλοι έχουμε διορθώσει τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να έχει όρια και η σάτιρα ακόμα, όταν είναι προσβλητική για ανθρώπους και ότι πρέπει να αφήνουμε απέξω τους πολύ μεγάλους ανθρώπους και τα παιδιά

Οφείλει η σάτιρα να σέβεται τα νέα παιδιά και να μην τα μπλέκει. Ακόμα και ένα παιδί και ένας πατέρας να αισθανθεί άσχημα για το παιδί του, είναι κακό».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Έχει βελτιωθεί εν πολλοίς η σάτιρα του Σεφερλή; Εγώ δεν τον έχω δει ποτέ, όμως καμιά φορά το μάτι μου πέφτει όταν τα δείχνουν στην τηλεόραση. Σε σχέση με αυτά που έκανε πριν από 20 χρόνια που ήταν τέρατα, τώρα έχει λειάνει πάρα πολύ τον λόγο του».