14 Ιουνίου, 2024

Σοκάρει το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα: Τι αναφέρει, ανατριχιαστικό. Στα κάγκελα Ρούλα-Μάνος [video]

Σοκάρει το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα: Τι αναφέρει, ανατριχιαστικό. Στα κάγκελα Ρούλα-Μάνος

Τι αναφέρει το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα; Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Τι αποκάλυψε στο MEGA o Βασίλης Λαμπρόπουλος για το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα που θα παραδοθεί την Τρίτη.

Στο τέλος της φαίνεται να οδεύει η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα παραδοθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA στο πόρισμα θα αναφέρεται η εγκληματική ενέργεια ως αιτία θανάτου και για τα δύο κορίτσια, με περισσότερα και πιο σαφή στοιχεία στην περίπτωση της Ίριδας.

Αναφορικά με την Ίριδα η δεύτερη ιστοπαθολογική εξέταση που διενεργήθηκε ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα θα αναφέρεται σε ασφυκτικό θάνατο.

Τα επόμενα 24ωρα η κατάθεση των συγγενών

Τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις διαδικασίες να επιταχύνονται, ώστε στο τέλος του μήνα να κλείσει η υπόθεση.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε χθες από τους αστυνομικούς για τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, με τον ίδιο να απαντά ότι σε τρεις περιπτώσεις ήταν κοντά όταν αυτά λάμβαναν χώρα.

Αυτό όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα συνεκτιμηθεί από τους αστυνομικούς μαζί και με άλλα στοιχεία

Ο Δασκαλάκης δήλωσε πεπεισμένος για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την 33χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν είπε το ίδιο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο 30χρονος φέρεται να τόνισε, μεταξύ άλλων, πως για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι η 33χρονη είναι πίσω και από αυτές τις δύο δολοφονίες. Περιμένει, όπως είπε, το νέο πόρισμα και μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες για την κατάθεση που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ζήτησε τόσο η κατηγορούμενη, όσο και οι στενοί συγγενείς της, που ετοιμάζονται να δώσουν καταθέσεις.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ό,τι έχω να πω θα το πω στις Αρχές

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της 33χρονης, που παραμένει στην Πάτρα, δήλωσε στο Live News πως δεν θέλει να πει το παραμικρό για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη στάση του, ενώ διεμήνυσε ότι η ίδια είναι έτοιμη να καταθέσει όποτε και όπου κληθεί.

«Δεν με έχουν καλέσει ακόμη για κατάθεση. Κανένας από την οικογένειά μου δεν έχει κληθεί για να καταθέσει.

Ούτε η μητέρα μου, ούτε ο πατριός, κανείς. Δεν ξέρω τι έκανε ο κύριος Δασκαλάκης και πόσες ώρες κατέθετε, εγώ δεν έχω κληθεί. Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στις Αρχές», δήλωσε στο Live News.

Reduce bounce rates