23 Ιουλίου, 2024

Σοφία Μουτίδου: «Δεν πιστεύω στο Θεό γι’ αυτό και δε βάφτισα την κόρη μου»

«Δεν έχω σχέση με τη θρησκεία…»

Η Σοφία Μουτίδου εξήγησε την αιτία που δεν έχει βαφτίσει ακόμη την κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός διευκρίνισε στους ότι δεν έχει βαφτίσει το παιδί διότι δεν πιστεύει στο Θεό.

«Οι γονείς που δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους δεν το κάνουν για να επιλέξουν τα παιδιά τους τη θρησκεία. Ούτε εγώ το έχω βαφτίσει και ο λόγος δεν είναι αυτός.

Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελα, δεν πιστεύω στον Θεό. Το αν η Δήμητρα θα διαλέξει ή όχι είναι δικό της θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου: «Είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου!» – Η ανατριχιαστική αναφορά στο θάνατο του πρώην συζύγου της

Μια σοκαριστική αναφορά στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου και πατέρα της κόρης της έκανε η Σοφία Μουτίδου στο τελευταίο της βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Αφορμή για το βίντεο αυτό στάθηκε ο άνδρας στη Θεσσαλονίκη που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή. Στο βίντεό της, η Σοφία Μουτίδου αναφέρεται εκτενώς στα προβλήματα ψυχικής υγείας και τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει το περιβάλλον του εκάστοτε ατόμου.

Θέλοντας να ενισχύσει την άποψή της, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν μερικά χρόνια.

«Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου.

Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου μέσα στο βίντεό τους.

Να θυμίσουμε ότι ο σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου στις 10 Απριλίου του 2015 έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 43χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος με μία σφαίρα στο κεφάλι τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε από τον συνέταιρό του στο υπόγειο του μαγαζιού που διατηρούσαν στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, η κόρη της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Δήμητρα ήταν μόλις έξι ετών.

Η Σοφία Μουτίδου μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην άντρα της είχε πει στην εφημερία «Αγορά»:

«Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Κανείς δεν ξέρει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει.

Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;».

Reduce bounce rates