18 Απριλίου, 2024

«Σεισμός» στο Buckingham: Έρχονται σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παλάτι

Χαμός!

«Σεισμός» φαίνεται πως επικρατεί στο παλάτι του Buckingham, καθώς λίγο καιρό μετά την αποχώρηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια, έρχονται μάλλον και σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Το ζεύγος βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Λος Άντζελες, την περιοχή καταγωγής της Μέγκαν, έχοντας ξεκινήσει την νέα τους ζωή εδώ και λίγο καιρό. Και εκεί, λοιπόν, που όλα δείχνουν ήρεμα και ειρηνικά, οι Σάσεξ μοιάζουν να απειλούν με μία βιογραφία, που θα βγει στο «φώς» και θα εξηγεί τη δική τους όψη, σχετικά με όσα έγιναν στο παλάτι, σε ένα βιβλίο με «ζουμερές» λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του παλατιού. Πρόσφατα, μάλιστα, η Βασίλισσα Ελισάβετ δέχθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο τηλεφώνημα.

ο βιβλίο λέγεται πως θα έχει 320 σελίδες με τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry and Meghan». Αυτό θα παρουσιάζει μια ευχάριστη πλευρά του ζευγαριού και θα αναφέρονται ιστορίες με τα μέλη της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας, που τους ανάγκασαν να την εγκαταλείψουν και να ανεξαρτητοποιηθούν. Δύο δημοσιογράφοι κοντά στο ζευγάρι, οι Όμιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ, φαίνεται πως έχουν αναλάβει αυτό το έργο, με την έκδοση να γίνεται από τον οίκο «Dey Street Books», ελπίζοντας σε παγκόσμια αναγνώριση.

Οι διάλογοι που θα παρουσιαστούν, εν ολίγοις, θα αφορούν όλο το διάστημα μέχρι τη μετακόμιση των Χάρι και Μέγκαν στη Βόρεια Αμερική, ενώ ήδη στη Βρετανία αρχίζουν οι συγκρίσεις με το βιβλίο για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αναφορικά με το εύρος χρόνου, στο οποίο θα κινείται η αφήγηση, αυτό θα ξεκινά από τότε που οι Σάσεξ γνωρίστηκαν μεταξύ τους, συνεχίζοντας στη σχέση που συνήψαν, βάζοντας «βόμβα» στο παλάτι, καθώς ήταν αποφασισμένοι να το κάνουν ακόμη και χωρίς την έγκριση της οικογένειας. Το βιβλίο, μάλιστα, ετοιμαζόταν να βγει στη δημοσιότητα πέρυσι την άνοιξη, ώστε να συμπίπτει με τη γέννηση του γιου τους, Άρτσι, αλλά όλα όσα έγιναν, καθυστέρησαν την έκδοση και δημοσιοποίησή του.

Παρότι, πάντως, έχουν ανακοινωθεί οι δημοσιογράφοι που «τρέχουν» το έργο αυτό, εντούτοις δεν έχουν επισημοποιηθεί. Η Μέγκαν Μαρκλ, άλλωστε, έχει δείξει τη συμπάθεια της για τον Όμιντ Σκόμπι, ενώ η Κάρολιν Ντουράντ καλύπτει εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια το ρεπορτάζ του παλατιού, έχοντας γίνει ειδική επί του θέματος.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EdWYGoKYK4Y?feature=oembed]