27 Ιουλίου, 2024

Μελίνα Ασλανίδου: Δεν το πίστευε, έλιωσε το υαλουρονικό από τα δάκρυα [φωτο]

Γιατί συγκινήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου στο Secret Song;

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αντίκρισε τα πρόσωπα που της έκαναν έκπληξη στο Secret Song, η Μελίνα Ασλανίδου ξέσπασε σε κλάματα.

 

 

Απέναντί στη Μελίνα Ασλανίδου ήταν ο κουμπάρος και φίλος μας μαζί με το βαφτιστήρι της αλλά και μια συντέκνισσά της και της αφιέρωσαν ένα κρητικό τραγούδι.

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο πλατό του Secret Song με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, το βράδυ της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha στη μικρή μας οθόνη.

Αυτή τη φορά, η γνωστή ερμηνεύτρια κλήθηκε να καθίσει στη λευκή θέση και να απολαύσει την έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει φίλοι και συγγενείς.

Μια έκπληξη που σίγουρα, όπως φάνηκε και στους δέκτες μας, δεν περίμενε η Μελίνα Ασλανίδου.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σκουλά, ο οποίος και πια έχει προσωπική φιλία με την συνάδελφο του, που ήρθε από την Κρήτη για να ερμηνεύσει ένα κομμάτι που θα την πλημμύριζε με συναίσθημα και συγκίνηση.

Μετά το τέλος του τραγουδιού έτρεξε γεμάτη δάκρυα και τους πήρε μια τεράστια αγκαλιά.

«Όχι ρε φίλε, θα τρελαθώ.

Από πού να πρωτοξεκινήσω;» αναφώνησε όσο τους απολάμβανε επί σκηνής!

«Είναι οικογένειά μου, είναι άνθρωποι της καρδιάς μου. Έχουμε συντεκνιάσει.

Νιώθω υπερηφάνεια και αγάπη σε όλους. Δεν έχω λόγια, είναι τεράστια η συγκίνηση», πρόσθεσε στο τέλος η Μελίνα Ασλανίδου.

Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια στο twitter για την εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στο Secret Song, με τα σχόλια για υαλουρονικό και μπότοξ να δίνουν και να παίρνουν:

 

Reduce bounce rates