21 Φεβρουαρίου, 2024

Σε σοκ ο Βασίλης Καρράς: «Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει»

Βασίλης Καρράς

Σε σοκ ο Βασίλης Καρράς: «Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει»

«Βόμβα» με τις αποκαλύψεις του τραγουδιστή

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βασίλης Καρράς είχε μιλήσει στο Thema People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στον Βασίλη Τσακίρογλου την πιο παράξενη εμπειρία που είχε στην καριέρα του και είχε πάθει σοκ. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί σε τραπέζι με χειροβομβίδες, αλλά και ένα οπλοπολυβόλο να με σημαδεύει. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο γιο του,

«Μια από τις πιο αλλόκοτες στιγμές που έχω ζήσει στη νύχτα ήταν περίπου το 1975. Ένα μαγαζί ολόκληρο ήταν άδειο όταν βγήκα από το καμαρίνι. Στην αίθουσα υπήρξε μόνο μια παρέα. Ήταν οκτώ άτομα στο τραπέζι, ένας ασημένιος τενεκές, μερικές χειροβομβίδες και ένα οπλοπολυβόλο στηριγμένο κανονικά στο τρίποδο.

Δεν υπήρχε ούτε σερβιτόρος, ούτε κανείς και με το οπλοπολυβόλο να σημαδεύει εμένα μου είπαν: «Θα τραγουδάς μόνο Μανώλη Αγγελόπουλο. Έχεις κουράγιο να τραγουδήσεις με ένα οπλοπολυβόλο στη μούρη»; Όσο μπορούσα τραγουδούσα, αν και οι μουσικοί στην ορχήστρα είχαν παραλύσει από τον τρόμο.

Βασίλης Καρράς

Μετά από 40 – 50 λεπτά έσπασε ο πάγος και τους είπα: «Ρε παιδιά, πάρτε το αυτό από εδώ, δεν μπορώ πια.» Και όντως με άκουσαν και κατέβασαν το πολυβόλο. Η απορία μου ήταν όμως τι περιείχε αυτός ο τενεκές. «Βενζίνα», μου απάντησε ένας από τους οκτώ όταν ρώτησα. «Θα το κάψουμε» είπε, εννοώντας το μαγαζί.

Τους ρώτησα το γιατί, μου είπαν τα γνωστά περί προστασίας, ότι «δεν μας δίνει λεφτά ο επιχειρηματίας» κλπ. Κατάφερα να τους πείσω να μην το κάψουν – αλλά απλώς το ανέβαλαν.

Την επόμενη χρονιά που πήγα στο ίδιο κέντρο για να τραγουδήσω, είδα ξανά την ίδια παρέα. Μου είπαν: «Είμαστε καλά, μη στεναχωριέσαι καθόλου. Θα το κάψουμε το μαγαζί». Και τελικά το έκαψαν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Βόμβα» από το Βασίλη Καρρά: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι δεν μιλάει πλέον με τον Πασχάλη Τερζή – «Δεν έχουμε…»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ο Βασίλης Καρράς, ρίχνοντας «βόμβα» για τον Πασχάλη Τερζή. Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για το λόγο που δεν μιλάνε πλέον.

Ο τραγουδιστής μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα επαγγελματικά του βήματα, για την ζωή του σήμερα αλλά και για τον Πασχάλη Τερζή, με τον οποίο όπως εξομολογήθηκε δεν διατηρούν πλέον αδερφικές σχέσεις. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε ο τραγουδιστής στο βιβλίο Γκίνες.

«Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα.

Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής

Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται, και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.