Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Λιάγκας: «Νοίκιασες την Αντωνά;» – «Πόσο μ@@@κας είσαι;»

Τρομερό «ξέσπασμα» του παρουσιαστή

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, εξαιτίας μιας αναφοράς στη Μαρία Αντωνά σε ανάρτησή του στο Instagram από ακόλουθό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος περνά τις διακοπές του στην Τήνο, μοιράζεται αρκετά συχνά τις εντυπώσεις του από το νησί με αναρτήσεις του. Ωστόσο στη φωτογραφία που ποζάρει με την πετσέτα στον λαιμό, υπήρξε ένα σχόλιο που τον έκανε να ξεσπάσει.

«Σε “άλλαξε” η παρέα με τον Στέφανο και νοίκιασες την Αντώνα; Στάχτη στα μάτια λέγεται…» έγραφε το συγκεκριμένο σχόλιο με τον παρουσιαστή να γίνεται έξαλλος και να του απαντά αναλόγως γράφοντας: «Πόσο μ@@@ς παίζει να είσαι ρε μεγάλε; Έχεις αναρωτηθεί;».

Το ‘πε και το ‘κανε ο Γιώργος Λιάγκας: «Πλακώθηκε» σε γυμναστική και δίαιτα – Έμεινε μισός και τις τρέλανε όλες

Ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τήνο και μετά τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη, στο νησί βρίσκεται η αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

Ανανεωμένος ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και οι ακόλουθοί του τον αποθέωσαν για την ανανεωμένη εικόνα του, καθώς είναι ευτυχισμένος και φανερά αδυνατισμένος και μάλλον η αλλαγή αυτή οφείλεται στη Μαρία Αντωνά.

“Πολύ ανανεωμένος!!Μακάρι να έχεις βρει τη ουσιαστική αγάπη!!Γιατί πιστεύω ότι είσαι πολύ ευαίσθητος κατά βάθος”, “Γιώργο, σε βρίσκω πολύ κούκλο” και “Στα καλύτερά σου”, είναι ορισμένα από τα σχόλια που του έγραψαν.

Exit mobile version