Σαράντης Κρεμιζάκης: «Πυρά» κατά του Netflix για τον Έλληνα καλλιτέχνη που  επιλέχθηκε για το Soundtrack της νέας αναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας.

Σαράντης Κρεμιζάκης: «Πυρά» κατά του Netflix για τον Έλληνα καλλιτέχνη που  επιλέχθηκε για το Soundtrack της νέας αναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας.

Ολα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «The Sun Shines Again» με τον Σαράντη,  ως ο τραγουδιστής σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Maa Records (Μία από τις μεγαλύτερες της Ινδίας), για ενα τραγούδι που θα ντύσει μια πολλά υποσχόμενη κινηματογράφικη ταινία. Όμως, δεν ήταν όλα τόσο ρόδινα όσο είχαν φανταστεί, καθώς όσο όμορφη φωνή κι αν έχει ο καλλιτέχνης,  οι απαιτήσεις του Bollywood είναι αρκετά σκληρές τελικά.
   Παρά τις θετικές αντιδράσεις που συγκέντρωσε αρχικά το βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στην Κάρυστο, αργότερα μέσα απο την συνδρομητική πλατφόρμα μαθεύτηκε ο σκοπός του τραγουδιού ποιος ήταν, και γρήγορα το #TheSunShinesAgain άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας ένα κύμα αντιδράσεων που κατηγορούσε το Netflix για λάθος επιλογή τραγουδιστή με την μεσογειακή προφορά του, ενώ υποστηρίζουν οτι δεν θα υπάρξει ούτε υποψηφιότητα για κάποια παγκόσμια βράβευση.

YouTube player

    Μάλιστα, πολλοί από τους απογοητεύμενους Ινδούς χρήστες σημείωσαν στο Twitter ότι ο Χαμαιλεοντας της ποπ καλα θα κανει να τραγουδάει μόνο Ελληνικά, να δείχνει το σώμα του όπως κάνει στα social και να ξεχασει την αγορά της Ινδίας όπου εκει πραγματοποιούνται τα γυρίσματα. Εν ολίγοις, ενας κακος χαμουλης.
Δείτε μερικές αντιδράσεις:
Από την άλλη πλευρά όμως, υπήρξαν και υποστηρικτές του καλλιτέχνη λέγοντας πως εγκρίνουν την επιλογή της εταιρείας, καθώς το τραγούδι και ο ρυθμός δεν έχουν σύνορα και προφορές. Κι έτσι, μεσα σε ολη αυτή την ένταση που δημιουργήθηκε, για να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα η εταιρεία παραγωγης πρότεινε σε εναν βραβευμένο μουσικό παραγωγό της Αμερικής να ετοιμάσει ένα Dancin’ remix  του Soundtrack, ωστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τώρα, κατά πόσο θα συμβεί αυτό κάνεις δεν ξέρει.
Exit mobile version