24 Μαΐου, 2024

«Ραγίζει» καρδιές ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Το κράτησα μυστικό από τους γονείς μου γιατί δεν ήθελα να τους πληγώσω»

«Ραγίζει» καρδιές ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον καρκίνο: «Το κράτησα μυστικό από τους γονείς μου γιατί δεν ήθελα να τους πληγώσω»

«Για εμένα είναι παράσημο. Δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω γι’ αυτό»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη με τον καρκίνο, ραγίζοντας καρδιές. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι το κράτησε μυστικό από τους γονείς του, γιατί δεν ήθελε να τους πληγώσει.

Ο ίδιος είχε βρεθεί καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Τώρα πια δεν με αγχώνει ο χρόνος. Τώρα πια έχω δει τι σημαίνει χρονικός ορίζοντας και επιλέγω να γεύομαι τη ζωή αλλιώς, με άλλο τρόπο, καλύτερα. Αρκεί να είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάει. Δεν μου αρέσει να λέω ότι κέρδισα τον καρκίνο. Προτιμώ να λέω ότι έτυχε και πήγε καλά. Είναι σπουδαίο να μάχεσαι, να μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι κάτι όμορφο και δεν είναι δεδομένο και είναι καλό να μην παραιτούμαστε»

«Ήθελα να δώσω δύναμη σε άλλους ανθρώπους και αυτός ήταν ο λόγος που είπα ότι θα πω πέντε πράγματα. Το να μπορώ να δώσω δύναμη και κουράγιο σε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο από εμένα είναι πολύ σημαντικό. Με πιάνει στενοχώρια όταν σκέφτομαι πως δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει νοσήσει με καρκίνο κάποιο μέλος της.

Καμία αρρώστια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ήταν πολύ σημαντική η συντροφιά της σκυλίτσας μου, όταν περνούσα το θέμα της υγείας μου, γιατί δεν ήμουν σε σχέση, ήμουν μόνος μου. Δεν με “στοιχειώνει” το πρόβλημα της υγείας που πέρασα. Για εμένα είναι παράσημο. Δεν ντρέπομαι ποτέ να μιλάω γι’ αυτό. Το κράτησα μυστικό από τους γονείς μου γιατί δεν ήθελα να τους πληγώσω» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε ότι έχει βαρεθεί τη μοναξιά του. «Έχω πει ψέματα στον εαυτό μου, ότι είναι ωραία η ανεξαρτησία. Μπούρδες…. πρέπει να μοιράζεσαι τη ζωή» υπογράμμισε.

 

 

Reduce bounce rates