28 Μαΐου, 2024

“Τη Δευτέρα του Πάσχα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Την ίδια μέρα το βράδυ έφυγε από τη ζωή”: Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου

Σπαραγμός και οδύνη!

Η πεθερά του 35χρονου από τη Θεσσαλονίκη, του νεότερου ανθρώπου που κατέληξε από κορονοϊό στη χώρα μας, χωρίς να πάσχει μάλιστα από υποκείμενο νόσημα, μίλησε για την τραγωδία, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας εισήχθη στον νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη στις 15 Απριλίου και μετά από 2 μέρες ανέβασε υψηλό πυρετό και διασωληνώθηκε. Την Τρίτη 21 Απριλίου κατέληξε.

Η πεθερά του άτυχου άνδρα μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την ξαφνική απώλεια του 35χρονου, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού και περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης, καταγγέλλοντας αδιαφορία από στελέχη του ΕΟΔΥ αλλά και όσους τον επέβλεπαν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς Θεσσαλονίκη.

“Ταυτόχρονα έκανε λόγο για “νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας και γυμναζόταν”.

“Μέχρι την Παρασκευή (10 Απριλίου) ο γαμπρός μου δούλευε. Το ίδιο βράδυ είχε ρίγος, το Σάββατο το πρωί ανέβασε 38 πυρετό, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες κι εκείνη την ημέρα έπαιξε στο μπαλκόνι του σπιτιού με την κόρη του. Το βράδυ ανέβασε ξανά πυρετό 38 και μισό. Την Κυριακή έπαιρναν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που τους έλεγε να καθίσουν 3 ημέρες στο σπίτι για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Η κόρη μου ρώτησε μήπως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι υπάρχει κι ένα παιδάκι ενάμιση έτους” ανέφερε αρχικά η πεθερά του, κυρία Μέλικα.

“Τελικά τον πήγα εγώ στο νοσοκομείο. Πήραμε έναν γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα και μας έδωσε μια αντιβίωση. Θα κάνω μια παρένθεση, λέγοντας πως φταίει και το κράτος, που μας άφησε αβοήθητους, καθώς κανείς γιατρός δεν μας δεχόταν, ούτε ιδιωτικός ούτε στο κέντρο υγείας, όταν τους λέγαμε πως έχει πυρετό. Μας έλεγαν να καθίσουμε σπίτι γιατί θα ήταν ίωση”, τόνισε η γυναίκα.

“Τον πήγα περπατώντας στο νοσοκομείο, τη Μεγάλη Τετάρτη. Οταν κάναμε την εισαγωγή είχε 38 πυρετό και τίποτε άλλο. Το πρώτο τεστ που του έγινε τη Μ. Τετάρτη βγήκε αρνητικό, όπως και το δεύτερο. Οι αιματολογικές του ήταν καλές. Την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα τον μετέφεραν στο “Γεννηματά” για να κάνει αξονική και εκεί είδαν μια πολύ βαριά πνευμονία. Την ίδια μέρα τον έβαλαν σε οξυγόνο, καθώς είχαν διαπιστώσει πως είχε πέσει, υπήρχε κορεσμός”, περιέγραψε η πεθερά του 35χρονου.

“Την Μ. Παρασκευή το βράδυ στις 12 μας πήραν τηλέφωνο για να μας πουν πως θα τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ και θα τον διασωληνώσουν, επειδή η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Όταν κατέβηκε στη ΜΕΘ, δεν είχαμε καμία επικοινωνία”.

“Τη Δευτέρα του Πάσχα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Την ίδια μέρα το βράδυ έφυγε από τη ζωή”.

“Ήταν ένα νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας. Στις 27 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του. Οταν με πήραν για να μας πουν πως απεβίωσε, μας είπαν πως θα έπρεπε να κάνουμε το τεστ”, κατέληξε η πεθερά του άτυχου άνδρα.

Reduce bounce rates