27 Απριλίου, 2024

“Πικάντικες” αποκαλύψεις Μαρίας Ηλιάκη: Το πρωινό σ@ξ και οι αποκαλύψεις για τα “βίτσια” στην ερωτική της ζωή

Μαρία Ηλιάκη

“Πικάντικες” αποκαλύψεις Μαρίας Ηλιάκη: Το πρωινό σ@ξ και οι αποκαλύψεις για τα “βίτσια” στην ερωτική της ζωή

Σούσουρο με την παρουσιάστρια

Πριν από κάποια χρόνια η παρέα της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη» συζητούσε μία έρευνα για το πρωινό σ@ξ! Σύμφωνα με την έρευνα που ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη ζητώντας να αρχίζουν αργότερα την εκπομπή, το πρωινό σ@ξ είναι το καλύτερο! Κάνει καλό στα πάντα, στην διάθεση, στην όψη, στο δέρμα… Ενώ, ανατριχιάζει με την εικόνα της καθώς είναι για 8η ημέρα με μαυρισμένο μάτι!

O Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου είπαν πως βαριούνται να κάνουν σ@ξ γιατί μετά δεν έχουν διάθεση για δουλειά, αλλά θέλουν να κοιμηθούν και να χουζουρέψουν! Η Μαρία Ηλιάκη όμως είχε αντίθετη άποψη!

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πώς η ίδια μετά το σ@ξ δεν κοιμάται αλλά είναι γεμάτη… ενέργεια… Τόση ενέργεια που τι λέτε κάνει μετά το σεξ; «Σηκώνομαι και κάνω φασίνα» αποκάλυψε η ίδια η Μαρία! Και τόνισε πως φυσικά δεν βάζει σκούπα αλλά πλένει πιάτα ή καθαρίζει το μπάνιο!

Φυσικά οι συνεργάτες της «πέθαναν στα γέλια», ενώ ο Μάκης πειράζοντάς την την ρώτησε αν μετά από αυτό το θέαμα ο σύντροφός μένει ακόμα μαζί της… Και η παρουσιάστρια του απάντησε, πώς ουδείς έχει φύγει από το σπίτι της και με χιούμορ του είπε…. «τον δένω!».

Μαρία Ηλιάκη

«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο…» – Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται το μυστικό της άψογης σιλουέτας της

Με το χιούμορ της, την καλή της διάθεση και το έντονο ταπεραμέντο, κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη η οποία αν και έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση, δεν έχει ξεχαστεί. Παράλληλα, δείτε την ανάρτηση που έκανε για το θάνατο της μητέρας της.

Η Μαρία Ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1978. Κατάγεται από το χωριό Άγιοι Δέκα, στο Ηράκλειο. Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών. Η πρώτη της επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ήταν στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΥΑ FM.

Εκεί γνώρισε τη Ρούλα Κορομηλά η οποία είχε αναλάβει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και συνεργάστηκαν μαζί στην τηλεόραση του Alpha όπου κάνει το ντεμπούτο της στην εκπομπή “Πρωινό Κους Κους” . To 2004, παρουσίασε την εκπομπή “Με την καλή έννοια βέβαια” μαζί με το Δημήτρη Παπανώτα. Από το 2009 μέχρι το 2014, παρουσίαζε με το Νίκο Μουτσινά την εκπομπή “Δέστε τους” στο ίδιο κανάλι.

Παράλληλα το 2009 σε ραδιοφωνικό επίπεδο παρουσίαζε μαζί με το Μάκη Πουνέντη το πρωινό μαγκαζίνο στον Ρυθμός 94.9 ώσπου το 2012 έκαναν και οι δύο μεταγραφή στο Λάμψη. Το 2013 δημιούργησε τη δική της προσωπική ιστοσελίδα.

Τον Οκτώβριο του 2014 συμμετείχε και στο φιλανθρωπικό show χορού του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 Dancing with the stars και κατέκτησε την 8η θέση ενώ από την επόμενη σεζόν εντάχθηκε στην ομάδα του Πρωινού στο ίδιο κανάλι. Τον Οκτώβριο του 2016 επανήλθε στο δυναμικό του Alpha TV παρουσιάζοντας ξανά με το Νίκο Μουτσινά την εκπομπή “Ξαναδέστε” τους η οποία αποτελεί τη συνέχεια και μετεξέλιξη του Δέστε τους και σταμάτησε άδοξα στις 23 Φεβρουαρίου 2017. Έκτοτε έχει πέραν της ιστοσελίδας της ασχολείται πολύ με το Instagram ως Influencer.

Η διατροφή της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται το μυστικό της άψογης σιλουέτας της

«Προορισμός μας δεν είναι να είμαστε τέλειοι, προορισμός μας είναι να είμαστε ολοκληρωμένοι» έγραφε τότε η Μαρία Ηλιάκη πλάι στη νέα της ανάρτηση, αποδίδοντας φυσικά την φράση στη Τζέιν Φόντα.«Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά», εξήγησε η παρουσιάστρια.

«Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Όταν πήγα να τσεκάρω τη διατροφή μου και τι πρέπει να αλλάξω γιατί είχα φοβερές υπνηλίες μετά το φαγητό, έκανα κάποιες εξετάσεις και βρήκαμε ότι έχω ένα θέμα με το πώς μεταβολίζω τη ζάχαρη.

Μου είπε ότι το πιο σωστό είναι να τη σταματήσω. Τι σημαίνει κόβω τη ζάχαρη; Δεν σημαίνει ότι 365 ημέρες δεν θα φάω καθόλου ζάχαρη. Δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου, τον πίνω σκέτο. Δεν πίνω αλκοόλ, δεν πίνω έτοιμους χυμούς από έξω, δεν αγοράζω αναψυκτικά και η αλήθεια είναι ότι απέχω και από τα γλυκά», είχε πει η Μαρία Ηλιάκη.