29 Απριλίου, 2024

“Παναγία μου, τα παιδιά μου…”: Τρόμος για την Τατιάνα Στεφανίδου

“Παναγία μου, τα παιδιά μου…”: Τρόμος για την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο κακός χαμός!

Έντρομη φάνηκε η Τατιάνα Στεφανίδου πριν μερικά χρόνια, on air, όταν συνειδητοποίησε τους κινδύνους που υπάρχουν έξω, λέγοντας χαρακτηριστικά “Παναγία μου… τα παιδιά μου!”.

Ο λόγος; Μα φυσικά ο θάνατος που είχε συγκλονίσει πρόπερσι, της νεαρής Αρετής που έμενε στο Αιγάλεω, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.

Η παρουσιάστρια του “Μαζί σου”, φυσικά και ασχολήθηκε με αυτή την υπόθεση δίνοντας στοιχεία στο φως της δημοσιότητας που συγκλόνισαν, όπως του ότι η φοιτήτρια ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα σατανιστών.

Ωστόσο, αυτό που αναστάτωσε την Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν το γεγονός ότι μαζί με τη νεκρή φοιτήτρια βρέθηκε και μια μπουκάλα αερίου γέλιου.

Αυτό το αέριο βρίσκεται και στο εμπόριο και σε μαγαζιά, καθώς αρκετοί νέοι το κάνουν για να διασκεδάζουν. Φυσικά και αυτή η είδηση, σόκαρε και ανησύχησε την παρουσιάστρια η οποία μεγαλώνει δύο παιδιά.

 

“Πόσο IQ έχεις;”: Χαμός από την φωτογραφία που πόσταρε η Τατιάνα Στεφανίδου

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, μαζί με την οικογένειά της, βρέθηκε στην Τζια για να περάσει χαλαρά μερικές ημέρες, την ίδια στιγμή που ο σύζυγός της περνάει δύσκολα!

Η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία από την Τζια και το σχόλιο μιας θαυμάστρια για το τι κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου και διατηρείται τόσο όμορφο προκάλεσε πανικό!

“Τι κάνεις και έχεις τόσο όμορφο, αψεγάδιαστο δέρμα? Πραγματικά φαίνεσαι σαν να είσαι 18 χρονών! Είσαι πολύ όμορφη”, έγραψε χαρακτηριστικά η κοπέλα για να πάρει την απάντηση: “πόσο IQ έχεις?? χαχαχαχααααααααααα”. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις για τις πλαστικές της επεμβάσεις. “botox legete”!

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στο Instagram της Τατιάνας Στεφανίδου:

 

https://www.instagram.com/p/CFmktjQhJ49