14 Ιουνίου, 2024

“Λύγισε” ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήθελα να κάνω τον κόσμο να γελάει»

“Λύγισε” ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Ήθελα να κάνω τον κόσμο να γελάει»

«Τα όνειρα που έχω είναι μόνο να είναι καλά οι άνθρωποί μου…»

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δάκρυσε όταν μίλησε για την πορεία της καριέρας του. Ενώ, πρόσφατα ο δημοφιλής ηθοποιός ήρθε σε αμηχανία, όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ξεκινάω πάντα με ένα όνειρο. Δεν έχω καμία αγωνία από την αρχή ότι κάτι μπορεί να γίνει επιτυχία. Ξεκινάω με το ανάποδο, “πάμε για το χειρότερο”. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’αυτό. Φυσικά και την αφιερώνω κάπου αυτή τη παράσταση. Την αφιερώνω στους ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ» είπε αρχικά ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο Μισάνθρωπος».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, συνέχισε, λέγοντας: «Είχα πολύ λιγότερα όνειρα όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά για να μη σου πω ότι είμαι τρισευτυχισμένος ακόμα και τώρα να σταματούσα τη δουλειά. Ποτέ δεν είχα όνειρο να συνεργαστώ με όλους αυτούς που έχω συνεργαστεί, Ποτέ δεν είχα όνειρο να παίξω στην Επίδαυρο. Ποτέ δεν είχα όνειρο να φτάσω σε σημείο να παίρνω τέτοια αγάπη από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος. Τα όνειρα που έχω είναι μόνο να είναι καλά οι άνθρωποί μου και να είμαστε ευτυχισμένοι».

«Ίσως έγινα ηθοποιός γιατί δεν μου άρεσε να βλέπω στεναχωρημένα πρόσωπα και ήθελα να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε. Ίσως στο σχολείο να ήθελα να είμαι το επίκεντρο, αλλά είχα και μία ντροπαλοσύνη που με κράταγε σε μία ισορροπία. Όταν μπήκα στη δουλειά άρχισα να ζητάω να είμαι το επίκεντρο μέσα από αυτό που κάνω πάνω στη σκηνή» είπε τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Reduce bounce rates