14 Ιουνίου, 2024

“Επανεμφάνιση” Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση: Τα μοναδικά προγράμματά του τα οποία θα εξακολουθήσουν να παίζουν (Video)

“Επανεμφάνιση” Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση: Τα μοναδικά προγράμματά του τα οποία θα εξακολουθήσουν να παίζουν

Νέα δεδομένα με τον ηθοποιό

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, να παραμένει αποκλεισμένος από την ελληνική τηλεόραση, αφού τα παλιά και πολύ πετυχημένα σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε, δεν προβάλλονται πλέον. Παράλληλα, σε αποκαλύψεις «φωτιά» προχώρησε ο Σπύρος Σαραφιανός για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

“Επανεμφάνιση” Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση

Υπάρχει ωστόσο, κάτι μέσω του οποίου θα ακούμε τη φωνή του ξανά και ξανά. Πρόκειται για τις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει σε παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων, από τα οποία… δεν μπορεί να κοπεί η φωνή του, την ώρα μάλιστα που τα συγκεκριμένα προγράμματα αποφέρουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κυρίως την περίοδο των διακοπών που τα μικρά παιδιά αφιερώνουν πολλές ώρες στο σπίτι και -συνεπώς- και στην τηλεόραση.

Πρόσφατα, ο ίδιος επανεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση με τη… φωνή του. Σε τηλεοπτικό σταθμό προβλήθηκε μία από τις εκδόσεις της ταινίας «Ice Age», ήτοι «Η εποχή των Παγετώνων», όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει συμμετάσχει στη μεταγλώττιση. Συγκεκριμένα, έδωσε φωνή στον «Σιντ», έναν βραδύποδα που χαρίζει σπαρταριστό γέλιο στους θεατές της ταινίας.

 

Reduce bounce rates