20 Απριλίου, 2024

Προσοχή στα παιδιά σας! Συνελήφθη Πακιστανός στην Κάρπαθο για αποπλάνηση 11χρονης – Επί δέκα ημέρες Ο ΒΡ@ΜΙΑΡΗΣ

Μία περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Κάρπαθο έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και από ώρα σε ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου ο φερόμενος ως κατηγορούμενος πακιστανικής καταγωγής για αποπλάνηση ανήλικου τέκνου.

Πιο συγκεκριμένα, μία ανήλικη 11χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει ιδιαίτερα στενές επαφές με 25χρονο Πακιστανό και μάλιστα την παρέσυρε στο σπίτι του (!), μέχρι που το ανακάλυψε η μεγαλύτερη αδελφή της που την παρακολούθησε και την είδε να μπαίνει μέσα, ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα τους κι εκείνη κατήγγειλε τον Πακιστανό στην Αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον sky η συνήγορος του κατηγορούμενου αλλοδαπού άνδρα Πόλυ Χατζηγιάννη.

Όπως η ίδια είπε, πρόκειται για μία περίπλοκη ιστορία, με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις επί ένα 10ήμερο. “Έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή η σοβαρή υπόθεση, η οποία θα αποφανθεί για τα περαιτέρω. Από τις καταθέσεις και τα στοιχεία δεν πρόκειται για μία μόνο συνάντηση, αλλά για επαναλαμβανόμενες επί δέκα ημέρες”, είπε η δικηγόρος του Πακιστανού.

Σημειώνεται ότι έχει κληθεί και μεταφραστής, προκειμένου να γίνει η όλη διαδικασία της προανάκρισης, δεδομένου ότι ο συλληφθείς δε μιλάει ελληνικά.

πηγή: skyrodos.gr