27 Απριλίου, 2024

Premier League: Τρομερό ξέσπασμα της Μάντσεστερ Σίτι στην Τότεναμ και ανατροπή από 0-2 σε 4-2!

Premier League: Τρομερό ξέσπασμα της Μάντσεστερ Σίτι στην Τότεναμ και ανατροπή από 0-2 σε 4-2!

Η Μάντσεστερ Σίτι τα χρειάστηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ που βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στο Έμιρεϊτς αλλά με τρομερό ξέσπασμα 12 λεπτών στο δεύτερο 45λεπτο, πέτυχε τρία γκολ μέχρι το 63′ κι άλλο ένα στο φινάλε, έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες (4-2) στην Premier League μειώνοντας τη διαφορά απ’ την προπορευόμενη Άρσεναλ που όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Παράλληλα, ξέφυγε τρεις βαθμούς απ’ τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Ο τρομερός Μαχρέζ σκόραρε δύο γκολ και είχε μια ασίστ, ο ασταμάτητος Χάαλαντ έβαλε άλλο ένα φτάνοντας τα 22 στο πρωτάθλημα και ο φορμαρισμένος Άλβαρες βρήκε ξανά δίχτυα για τους Πολίτες που απάντησαν στα τέρματα των Κουλουσέβσκι και Έμερσον.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Ωστόσο στο φινάλε του ημιχρόνου υπέστη ολικό μπλακ άουτ. Ένα λάθος του Έντερσον στο 44′ έδωσε την ευκαιρία στον Κουλουσέβσκι να εκτελέσει μέσα απ’ την περιοχή για το 0-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα (45+2′) τα Σπιρούνια έβγαλαν ωραία αντεπίθεση, ο Κέιν έκανε καταπληκτική προσπάθεια και ο Έμερσον Ρουαγιάλ με κεφαλιά εξ επαφής πέτυχε ένα απρόσμενο (βάσει της εικόνας του ματς) 0-2.

Προφανώς άπαντες περίμεναν στο β’ ημίχρονο μια δυναμική αντίδραση απ’ τη Σίτι, η οποία διέψευσε ακόμα και τους πιο αισιόδοξους υποστηρικτές της καθώς μέχρι το 63′ και με τρία γκολ σε 12 λεπτά μετέτρεψε το 0-2 σε 3-2! Στο 51′ ο Άλβαρες έδωσε το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερη πίεση μειώνοντας σε 1-2, στο 53′ ο Χάαλαντ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και εκτέλεσε με το κεφάλι για το 2-2, ενώ στο 63′ ο Μαχρέζ, ο οποίος προηγουμένως έβγαλε την ασίστ για τον Νορβηγό, χρίστηκε σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ο Αλγερινός διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 90′.