1 Οκτωβρίου, 2024

Power of Love: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Νικητές Σωτηρία Δεμίρογλου & Νίκος Πελετιέ – Τόσα χρήματα παίρνουν (video)

Το πανηγυρικό φιλί του ζευγαριού

Μετά από μια καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος, μεγάλοι νικητές στο Power of Love αναδείχθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού η Σωτηρία Δεμίρογλου και ο Νίκος Πελετιέ.

Από το Σάββατο και το πρώτο μέρος του τελικού του Power of Love, η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη και συνεχίστηκε και χθες μέχρι αργά το βράδυ. Η Κατερίνα Καραβάτου, αφού καλωσόρισε τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές live από την Κωνσταντινούπολη, τους ευχαρίστησε για το ταξίδι όλων αυτών των μηνών και ακολούθως ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η ψηφοφορία έκλεισε, αναμένοντας τα αποτελέσματα για τον μεγάλο νικητή. Λίγο μετά, ο Δήμος γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην Ανδριάνα.

Αφού έδωσε πάσα για το διαφημιστικό διάλειμμα, οι τηλεθατές περίμεναν να δουν ποιο θα ήταν τελικά το ζευγάρι που θα κερδίσει. Δυστυχώς, ένα σοβαρό τεχνικό ζήτημα που προέκυψε από σφοδρή κακοκαιρία στη γείτονα χώρα, δεν επέτρεψε να συνεχιστεί η σύνδεση μετά το break. Έτσι, βγήκε εκτάκτως η εκπομπή Monobala, με την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών του ριάλιτι αγάπης να αναβάλλεται για μετά το τέλος της αθλητικής εκπομπής.

Η επιστροφή στο πλατό και τη live σύνδεση συνεχίστηκε περίπου στις 2 η ώρα και η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε τον φάκελο με τα αποτελέσματα, και αφού κράτησε λίγο παίκτες και τηλεθεατές σε αγωνία, τελικά ανακοίνωσε τους νικητές:

«Έχω τα ονόματα… Νομίζω ότι για αυτούς τους δύο ανθρώπους ξεκινάνε πολύ μεγάλα πράγματα από σήμερα και πέρα… Τα δύο παιδιά που εσείς ψηφίσατε είναι ο Νίκος και η Σωτηρία», είπε η παρουσιάστρια, με το πλατό στη συνέχεια να γεμίζει κομφετί και τους νικητές να παίρνουν έκαστος 10.000 ευρώ.

 

Reduce bounce rates