25 Απριλίου, 2024

Πλατεία Βάθης: Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας – Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος

Πλατεία Βάθης: Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας – Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος

Πιθανότατα προηγήθηκε συμπλοκή

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πλατεία Βάθης στο κέντρο της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τις 5:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/6) ένας άνδρας αγνώστων για την ώρα στοιχείων μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την ΕΛΑΣ, φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Πιθανότατα προηγήθηκε συμπλοκή. Την ίδια ώρα σοκάρει το πόρισμα για τη δολοφονία γυναίκας στη Βαρβάκειο.

αστυνομία κέντρο Αθήνας
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της ασφάλειας που διενεργούν έρευνες για τους δράστες και τα κίνητρα ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι από τη Βουλγαρία, 61 ετών, και την ώρα της δολοφονίας καθόταν έξω από καφέ εστιατόριο. Τότε εμφανίστηκε ένα άγνωστο άτομο από έναν κάθετο δρόμο, και συγκεκριμένα την οδό Καποδιστρίου, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον αριστερό ημιθώρακα κάτω από το στήθος και στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε και χάθηκε στα στενά.

Ασύλληπτη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας: Έβγαλε σπαθί σαμουράι και άρχισε να σφάζει! (video)

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με μάχες σώμα με σώμα αλλά και με σπαθί.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, φαίνεται η στιγμή που τουλάχιστον έξι άτομα διαπληκτίζονται στην οδό Λιοσίων και Προύσης.

Μάλιστα, μάχονται σώμα με σώμα ενώ εκτοξεύουν και πέτρες. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται ένα άτομο και κρατάει σπαθί με το οποίο και επιτίθεται ενός ατόμου.

Ένας από αυτούς τραυματίστηκε ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν μηνύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων καθώς όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο που έγινε το περιστατικό το απόγευμα της Παρασκευής δεν εντοπίστηκε κανείς από όσους εμπλέκονται.