29 Απριλίου, 2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την ποινική δίωξη σε γνωστό ηθοποιό: «Είμαι ήρεμη τώρα»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την ποινική δίωξη σε γνωστό ηθοποιό: «Είμαι ήρεμη τώρα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε πολύ γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη για βιασμό και απόπειρα βιασμού

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία σχολίασε την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε πολύ γνωστό θιασάρχη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Θυμίζουμε ότι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγόρησαν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας πριν από λίγους μήνες.

«Μου είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους με τα κορίτσια. Και δεν θέλω να μιλήσω και από τη νομική πλευρά γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Νιώθω σεβασμό για τις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου.

Όλοι πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας χαρούμενοι και όλοι πρέπει να κάνουμε την δουλειά, που έχουμε επιλέξει να κάνουμε, χωρίς να φοβόμαστε. Εμείς είχαμε ένα πέπλο φόβου από πάνω μας το οποίο το είχαμε συνηθίσει. Λέγαμε, ναι, ξέρουμε… Αυτός είναι έτσι, αυτός κάνει αυτό… Τα ξέραμε όλα αυτά τα πράγματα. Έκανα αυτό που θεώρησα πως έπρεπε να κάνω και στη μία περίπτωση στο παρελθόν, προσπάθησα να μιλήσω για αυτό όχι με επίσημο τρόπο και να δω αν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν έγινε τίποτα και τελικά ήρθε η ώρα. Γιατί πάντα υπάρχει μια σωστή ώρα για να γίνουν τα πράγματα.

Τώρα είναι ασφαλή τα νεά παιδιά που θέλουν να μπουν στον χώρο. Αυτός ήταν και ο στόχος μας. Να αλλάξουν τα νομικά πλαίσια, να τιμωρούνται οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες κινήσεις, να μπουν κάποιοι κανόνες στο πως γίνονται οι οντισιόν. Αυτά τα πράγματα παλεύουμε πολύ να τα φτιάξουμε» ανέφερε η ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την παράσταση «Νυφικό κρεβάτι», που ετοιμάζει με τον Ορέστη Τζιόβα και θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.