30 Απριλίου, 2024

Πικραμένος ο Άρης Σοιλέδης: «Να κοιτάξεις στο πλάι σου και θα καταλάβεις…» – Τα είπε όλα μετά τον χωρισμό με την Μαρία Αντωνά

Η αναάρτηση όλο νόημα

Ο Άρης Σοϊλέδης πριν από μερικές ημέρες χώρισε με την επί επτά χρόνια σύντροφό του, Μαρία Αντωνά και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζήτησε από τους ακόλουθούς του, τους φίλους του, αλλά και τους ανθρώπους από τον χώρο των media να είναι προσεκτικοί σχετικά με όσα γράφουν και λένε για εκείνον και το όλο ζήτημα.

Και ο ίδιος, μάλιστα, δεν δημοσίευε περιεχόμενο τόσο συχνά όσο συνήθιζε. Παρόλα αυτά, την Τρίτη 16 Απριλίου, ανέβασε στο προφίλ του ένα story όλο νόημα, αφήνοντας υπονοούμενα για τους ανθρώπους που έχει δίπλα του, σχετικά με το ποιοι είναι αληθινοί και θέλουν το καλό του και ποιοι όχι.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο στο πλάι σου… Έτσι μόνο θα καταλάβεις ποιος πραγματικά είναι εκεί και σε στηρίζει», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Πικραμένος ο Άρης Σοιλέδης: «Να κοιτάξεις στο πλάι σου κα θα καταλάβεις...» - Τα είπε όλα μετά τον χωρισμό με την Μαρία Αντωνά

 

Δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη: Ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά!

Ο Ανάδρομος Ερμής φαίνεται πως έχει επιδράσει… για τα καλά σε Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά, με τη δημοσιογράφο να έχει επίσης ατύχημα, συγκεκριμένα με το αυτοκίνητό της, το οποίο έσπασε στο μπροστινό του μέρος.

Μετά την αποχώρηση της από το Survivor, χώρισε με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη – με το ζευγάρι να μην έχει αποκαλύψει το λόγο τέλους της σχέσης τους – ενώ λίγες ημέρες μετά είχε το τροχαίο ατύχημα.