Πέτρος Ξεκούκης: «Συνομιλώ με τον Θεό! Έχω διαπροσωπική σχέση μαζί του»

Πέτρος Ξεκούκης: «Συνομιλώ με τον Θεό! Έχω διαπροσωπική σχέση μαζί του»

«Του λέω τους προβληματισμούς μου, Τον ευγνωμονώ, Του μιλάω για τα όνειρά μου»

Για τη σχέση του με τον Θεό μίλησε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Μαρία Ανδρέου. Παράλληλα, ο Πέτρος Ξεκούκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης:

Πιστεύετε ότι οι Ελληνες είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για να μη χαθεί ούτε μία σπιθαμή γης;

Το πιστεύω με όλη μου την ψυχή! Αν συμβεί κάτι, που το απεύχομαι, θα δείτε τι σημαίνει αγάπη για την πατρίδα. Αυτή κυλάει στο DNA του Έλληνα. Όταν ο Κολοκοτρώνης έλεγε «η Παναγία έβαλε την υπογραφή της για την απελευθέρωση της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω», πίστευε στον παντοδύναμο Θεό, ότι οι Έλληνες δεν θα χάσουν και ότι είναι το δίκιο με το μέρος τους. Οι Έλληνες δεν προκαλούν πολέμους και ιστορικά αν το δείτε.

Πέτρος Ξεκούκης

Πιστεύετε στον Θεό;

Αυτή είναι η ουσία της ύπαρξής μου. Πιστεύω, αγαπώ και ελπίζω στον Χριστό. Ως Πέτρος συνομιλώ με τον Θεό, έχω διαπροσωπική σχέση μαζί Του. Του λέω τους προβληματισμούς μου, Τον ευγνωμονώ, Του μιλάω για τα όνειρά μου, Του ζητάω υγεία για τη σύζυγό μου και τα τρία παιδιά μας. Τον ευχαριστώ που μου χάρισε μια όμορφη οικογένεια. Ελπίζω στη χάρη του Θεού και ότι δεν θα μας αφήσει χωρίς προστασία.

Exit mobile version