24 Απριλίου, 2024

Πέθανε ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Πέθανε ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Όπως μετέδωσαν το πρωί της Παρασκευής πολωνικά Μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες ρεπόρτερ του πολωνικού πρακτορείου ειδήσεων, ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, της Καλλιθέας, του ΟΦΗ και της Καβάλας, Ιγκόρ Σιπνιέφσκι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών, όπως μετέδωσε το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο πρώτος σταθμός της καριέρας του στη χώρα μας ήταν η Καβάλα (1997-98), πριν πάρει μεταγραφή για το τριφύλλι στο οποίο παρέμεινε έως το 2001. Το 2002 φόρεσε και τη φανέλα της Καλλιθέας. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας δύο φορές, ενώ θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του πέρασε αρκετές περιπέτειες με την υγεία του λόγω αλκοολισμού. Με τις ελληνικές ομάδες είχε συνολικά 116 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 28 γκολ.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του πέρασε αρκετές περιπέτειες με την υγεία του λόγω αλκοολισμού, ενώ λόγω χουλιγκανισμού πέρασε ενάμιση χρόνο στη φυλακή. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του τιμωρήθηκε με αυτή την ποινή λόγω διαμάχης με αστυνομικούς και απειλές κατά μιας γυναίκας