23 Ιουλίου, 2024

Πέραμα: «Ακούσαμε ένα μπαμ» – Συγκλονίζει συμμαθήτρια της 14χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο

Το κορίτσι έχει κάταγμα στον καρπό της και στη λεκάνη της και αναμένεται να χειρουργηθεί

Αναστάτωση επικράτησε την Παρασκευή (2/12) σε σχολείο στο Πέραμα όταν μαθήτρια Γυμνασίου έπεσε από τον τρίτο όροφο.

H 14χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού όπου νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στα άκρα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Την ίδια στιγμή, συμμαθήτρια της έφηβης μίλησε στο Mega για το πώς έγινε το περιστατικό. Όπως υπογράμμισε η ίδια: «Η κοπέλα πηγαίνει στη δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλειμμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε».

«Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα “μπαμ”» πρόσθεσε η συμμαθήτρια της έφηβης.

Από την πλευρά του, ο αδερφός της 14χρονης τόνισε ότι έχει σπάσει τον καρπό και τη λεκάνη της και αναμένεται να χειρουργηθεί. «Μιλάει αλλά, πονάει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Τι να σας πω. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, ερχόμαστε σπίτι και μετά από πέντε λεπτά έξι παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και λένε ότι η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο. Και έτσι όπως ακούω τη μάνα μου και εγώ κάτι κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό… Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. Μάνα τι έγινε; Πάμε γρήγορα λέει στο σχολείο έπεσε η… από τον τρίτο όροφο. Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα» υπογράμμισε ο αδερφός της.

Και πρόσθεσε: «Με το που φτάνουμε είδα την αδελφή μου έτσι, και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».

Reduce bounce rates