27 Μαΐου, 2024

Πασαλιμάνι: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που καταπλακώθηκε από τα μπάζα – Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας

Ανείπωτος θρήνος για τον άτυχο άνδρα που σκοτώθηκε με το φορτηγό εν ώρα εργασίας

Θλίψη και σοκ προκάλεσε η είδηση κατάρρευσης κτιρίου στο Πασαλιμάνι με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες το πρωί της Τρίτης (16/4).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής και παράλληλα εργαζόταν στο φορτηγό που καταπλακώθηκε από τα μπάζα για να βγάζει το μεροκάματό του.

Πασαλιμάνι: Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που καταπλακώθηκε από τα μπάζα -  Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας (video)

Πασαλιμάνι: «Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του αστυνομικού

Μια νέα μαρτυρία για όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο Πασαλιμάνι με έναν 31χρονο αστυνομικό να χάνει τη ζωή του σε κατάρρευση κτηρίου στην οδό Νεωρίων κατέθεσε κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την κάτοικο, ο άτυχος αστυνομικός «πήδηξε από το κτήριο στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα που έπεφταν».

«Ακούσαμε έναν θόρυβο, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε, νόμιζα ότι ήταν μπάζα που έπεφταν από σωλήνα. Είδα τη σκόνη. Από τις φωνές των ανθρώπων που έλεγαν “καλέστε την αστυνομία” αντιλήφθηκα τι συμβαίνει» ξεκίνησε η γυναίκα την περιγραφή της για όσα συνέβησαν στο Πασαλιμάνι.

«Όταν καταλάγιασε η σκόνη και βγήκαμε στο μπαλκόνι είδαμε ότι ηταν πολύ σοκαρισμένοι οι εργάτες. Πυροσβεστική, αστυνομία ήρθαν πολύ γρήγορα για να βοηθήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια να τον βγάλουν, παλεύανε πολύ ώρα» κατέληξε στη μαρτυρία της η κάτοικος της περιοχής.

Reduce bounce rates