30 Απριλίου, 2024

Παντελής Τουτουντζής για Μαρίνα Σάττι: Είναι δυνατόν να τα βάζουμε με την τέχνη;

“Συνειδητά η κοπέλα πάει σε έναν διαγωνισμό και πρέπει να έχει την αγάπη μας” τονίζει ο Παντελής Τουτουντζής.

Τόσο στην προσωπική του ζωή και τον επικείμενο γάμο με τον σύντροφο του όσο και στην προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στην Eurovision αναφέρθηκε ο Παντελής Τουτουντζής όταν τον συνέλαβε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star,

Το Ζάρι είναι ένα λατρεμένο τραγούδι, η Μαρίνα Σάττι είναι λάτρεμένη καλλιτέχνις και αυτό που κάνει, το κάνει εξαιρετικά.

Έχει τη δική της σφραγίδα και το στηρίζουμε πάρα πολύ. Εγώ ήμουν στην Αίγυπτο και δεν σας κρύβω ότι το βίντεο κλιπ, σε πάρα πολλά σημεία, μου θύμισε Μαρίνα Σάττι”.

“Τέχνη είναι, βρε παιδιά! Είναι δυνατόν να τα βάζουμε με την τέχνη; Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και τελικά συνειδητά η κοπέλα πάει σε έναν διαγωνισμό και πρέπει να έχει την αγάπη μας. Όχι αρνητικά σχόλια”.

“Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σκεφτόμαστε να παντρευτούμε με τον σύντροφο μου. Και κοίταξε, δεν φοράω βέρα ακόμα!

Αναμένω την πρόταση! Κουμπάρα στον γάμο μας θα είναι σίγουρα και η Ελένη Φουρέιρα” συμπλήρωσε επίσης, στις ίδιες τηλεοπτικές δηλώσεις στο STAR, ο Παντελής Τουτουντζής.