20 Απριλίου, 2024

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει ο αδελφός του με το ανατριχιαστικό βίντεο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ανέβασε ένα ανατριχιαστικό βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του στο οποίο ακούγεται ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Παντελή, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τα αδέρφια του αγαπημένου τραγουδιστή προσπαθούν καθημερινά να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του και έτσι συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες με τον αδερφό τους ή βίντεο στα οποία ακούγεται η φωνή του και τα υπέροχα τραγούδια του.

Αυτό είναι το βίντεο του Κωνσταντίνου με τον Παντελή Παντελίδη που προκαλεί ανατριχίλα

Στο πιο πρόσφατο Insta story του, ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας βρίσκεται στο αυτοκίνητο και ακούει ένα από τα καλύτερα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη – Η κίνηση που ανατρίχιασε

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Με μια κίνηση του, ανατρίχιασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Τι συνέβη;

Η οικογένεια του, ακόμη και 4 χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό. Όπως δεν τον ξεχνάνε ούτε και οι θαυμαστές του, αφού τα τραγούδια του συνεχίζουν να παίζονται μέχρι και σήμερα.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, όπως είχε κάνει γνωστό, αν το δεύτερο παιδάκι που περιμένει με την σύζυγό του είναι αγοράκι θα πάρει το όνομα του αείμνηστου αδερφού του. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες μια κίνηση του προκάλεσε για ακόμη μια φορά ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης.

Αυτή είναι η κίνηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου μαζί με την Πωλίνα Φιλίππου άκουγαν μια από τις επιτυχίες του Παντελή…