15 Ιουνίου, 2024

Ούρλιαζε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Προκαλώ τον Κώστα Καραμανλή…»

Ούρλιαζε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Προκαλώ τον Κώστα Καραμανλή…»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, αφού 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στο τρένο του θανάτου. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει γίνει έξαλλος με την κατάσταση και σήμερα μέσα από την εκπομπή του ούρλιαζε στον αέρα, προκαλώντας τον Κώστα Καραμανλή να απαντήσει για το αν θα συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική.

Εκτός από τους νεκρούς, πολλοί είναι επίσης τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Λάρισας και δεκάδες οικογένειες θρηνούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, βιώνοντας έναν πόνο που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς.

Ο Γιώργος Λιάγκας όλες αυτές τις μέρες έβγαινε στον αέρα και μέσα από το Πρωινό προσπαθούσε να ενημερώνει το κοινό για τις εξελίξεις και όσα κρύβονται πίσω από αυτό το τραγικό δυστύχημα, χωρίς να μπορεί να κρύψει την οργή του.

Γιώργος Λιάγκας ουρλιαχτά στον αέρα

Ούρλιαζε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας

Ωστόσο, την Δευτέρα ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε ξανά στον αέρα και πριν ξεκινήσει να παρουσιάζει καλά καλά τις νέες εξελίξεις, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, απευθυνόμενος και στους πολιτικούς, προκαλώντας τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και προς τους διάσημους και τους καλλιτέχνες που άνοιξαν τα μαγαζιά τους αυτό το τόσο θλιβερό Σαββατοκύριακο.

«Προκαλώ τον Κώστα Καραμανλή να απαντήσει αν θα εξακολουθήσει να ασχολείται με την πολιτική. Τι είναι η πολιτική; Παπούτσι, να πείτε δεν μου ταιριάζει, το αλλάζω; Βγείτε και πείτε ‘δεν τα κατάφερα’» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ξέσπασε και για το γεγονός πως κάποιοι καλλιτέχνες άνοιξαν τα μαγαζιά, στο οποία τραγουδούσαν και δικαιολογήθηκαν λέγοντας πως θα διαθέσουν τα έσοδα από την εμφάνισή τους στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως αυτοί οι άνθρωποι ουσιαστικά κοροϊδεύουν τον κόσμο και παίζουν με τον πόνο τους. «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Θα πάνε τα λεφτά στο νοσοκομείο; Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Δείτε ποιους ‘ανεβάζετε’ και τους κάνετε ινδάλματα. Να ξανασυστηθούμε!».

Δείτε το βίντεο

 

Reduce bounce rates