23 Ιουλίου, 2024

Όσκαρ 2024: Ο John Cena δεν ήταν τελικά ολόγυμνος

Robert Gauthier / Los Angeles Times via Getty Images

Παρότι ο ηθοποιός John Cena, φάνηκε να εμφανίζεται εντελώς γυμνός καθώς παρουσίαζε το βραβείο για τα καλύτερα κουστούμια στην τελετή των Όσκαρ, στην πραγματικότητα φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι…

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια δείχνουν τον Cena να στέκεται σε έναν διάδρομο των Όσκαρ φορώντας ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος για να καλύψει τα επίμαχα σημεία, σε περίπτωση που γινόταν κάποιο «ατύχημα» ενώ θα εμφανιζόταν… γυμνός στη σκηνή.

Ο Cena ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μόνο έναν τεράστιο φάκελο κι ένα ζευγάρι Birkenstock για την παράδοση του χρυσού αγαλματιδίου στην κατηγορία των «κοστουμιών».

Αυτό το σκηνικό είχε σκοπό να δείξει πόσο σημαντικά είναι τα κοστούμια.

Το βραβείο πήγε στην σχεδιάστρια Holly Waddington, για τα κοστούμια του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Πηγή φωτογραφίας: Photo by Al Seib/A.M.P.A.S. via Getty Images

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποψηφίων, ο Cena «ντύθηκε» με μια κουρτίνα για να μπορέσει να σηκώσει τον φάκελο και να τον διαβάσει. Η εμφάνισή του πάντως θεωρήθηκε ένα από τα highlights της βραδιάς.

Όλα αυτά ήταν ένας φόρος τιμής σε μια δραματική στιγμή των Όσκαρ του παρελθόντος.

«Στα 46α βραβεία Όσκαρ, το 1974, ο David Niven ήταν στη μέση της παρουσίασης της Elizabeth Taylor όταν ένας γυμνός άντρας έτρεξε στη σκηνή», είπε ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel καθώς παρουσίαζε τον Τζον Σίνα.

 

Reduce bounce rates